Poveste cu final fericit …

Înainte de banchetul din clasa a 12 a  am decis  ca pentru rochia pe care o am , coafura potrivită  ar  fi  părul ondulat, idee susţinută  şi  de  cea  mai  bună prietenă Cornelia care îmi este  şi coafeză.   Ştiind că am  un  păr  frumos  şi  sănătos, în acelaşi timp foarte dificil de aranjat , am încercat să evit al pune pe  bigudiuri  în  acea zi specială  pentru  mine , deoarece  ştiam  că  după  câteva  ore  părul  meu  va  reveni  la  normal , buclele disparând  undeva  în  misterul  nopţii  asemena  poveştilor  în  care vraja  dispare  după  ora 12 noaptea.

banchet

Soluţia  pe care am găsit-o împreună  cu Cornelia a fost aceea ce a-mi face permanent şi  problema e ca şi  rezolvată. Dacă parte cu permanetul nu o puteam face decât la coafor , am ales să mă vopsesc acasă cu o vopsea mai puţin profesională, care a început să dispară de pe păr imediat ce  părul a intratîn contact cu apa.  Regret încă că am  omis  un  lucru foarte important , şi anume acela că mereu pentru a obţine  rezultatele  dorite  esti  nevoită  să  foloseşti  produse  profesionale şi de calitate.

În  ciuda faptului că ştiam că nu este corect să mă vopsesc decât cu 2 săptămani înainte de a-mi face permanentul ,am  riscat şi  m-am vopsit cu 2 zile înainte de a merge la coafor , pentru simplu fapt că părul meu avea o culoare de care nici  nu  vreau  să  îmi  amintesc.

farmec 4

După două  zile  am mers la coafor ,dar  fără  ai  povesti Corneliei  păţania , fiind conştientă  că  va  refuza să îmi mai facă permanent dacă îî voi spune de povestea cu vopseaua. Permanentul a ieşit   superb , prietena mea dând iarăşi  dovadă de profesionalism , iar eu am plecat  fericită  acasă , însa fără a mă gândi la consecinţele ce pot apărea în timp.

Petrecerea a fost un success , bineînţeles eu am arătat trăsnet şi m-am simţit perfect, păcat că aceasta a fost ultima petrecre alături de colegii mei din liceu. Dacă petrecrea a fost ok ….  dar nu pot spune acelaşi lucru şi despre părul meu, care a început să arate din ce în ce mai rău o dată cu trecrea timpului.

farmec 5

Părul meu arăta din ce în ce mai deteriorat, aşa că a fost nevoită să îi povestesc  Corneliei întreaga poveste pentru a mă putea sfătui. Recomandarea acesteia a dat rezultate , soluţia fiind o serie de  produse naturiste ( măşti de păr hidratante , uleiuri, vitamine şi diverse remedii naturiste) care până la urmă au dat rezultate.

farmec 3

Astăzi , dacă ar fi să mai trec prin aceiaşi aventură cu siguranţă aş apela cu încredere la noua Gerovital Tratament Expert, ( o gamă de produse de tradiţie )  mai exact  Kitul regenerare păr – dedicat special problemei cu care m-am confruntat . Probabil că aş apela cu mare încredere şi la o Mască regenerantă , pentru a fi sigură că părul meu îşi revine cât mai repede.

farmec 2 farmec 1

Încă mai stau şi mă gandesc şi acum ce a fost în capul meu atunci de am avut curajul să risc atât de mult , însă numai are importanţă. Până la urmă am  învaţat un lucru  şi anume că părul meu este foarte important pentru  mine  şi  numerită  să risc aşa cum am făcut atunci. Cu alte cuvinte pentru orice fată părul este considerat o comoară  ce o învăluie mereu în mister.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns