Ador provocările

În  fiecare  an  primaria la care lucrez de mai bine de un an şi jumătate, reprezentanţii  acesteia ca şi gest de recunostinţă faţă de angajaţi organizează o petrecere pentru ei în fiecare an în apropiere de ziua de 1 mai.Organizatorii petrecerii sunt aleşi prin rotaţie din rândul angajaţilor, astfel că anul acesta a  venit şi rândul meu să  îndeplinesc această  misiune, care deşi  la început mi s-a părut a fi simplă, imediat ce am  început să așez detaliile pe hârtie mi-am schimbat părerea.

bucuresti

Alegerea locaţiei evenimentului pentru petrecere a fost partea cea mai dificilă datorită faptului că îmi doream să fac cu totul altceva faţă de ceea ce au facut colegii mei în anii precedenţi. Ideea care mi-a trecut prin mint a fost aceea de a face evenimentul în Bucureşti, astfel având ocazia de a avea parte şi de o mini vacanţă binemeritată.

După câteva telefoane am reusit să identific locul perfect pentru petrecere, anume Restaurantul Good Old Times ce se regăseşte în zona centrală a Bucureştiului, astfel având posibilitatea de a vizita şi alte locuri din împrejurimi. Imediat ce le-am povestit colegilor că am reuşit să identific locul unde se va desfăşura petrecerea, aceştia au venit cu sugestii de a merge şi vizita şi câteva obiective turistice din Bucureşti, rămânând astfel 3 zile în capitală.

bucuresti 2

Ideia colegilor mi-a surâs, astfel că am revenit cu un telefon la restaurant pentru ai ruga să îmi recomande un ghid ce ne poate ajuta să ducem la îndeplinire dorinţele acestora …. zis și făcut. Rezultatul a fost unul excepţional, unul dintre angajaţii restaurantului oferindu-se voluntar în a ne ajuta, ba chiar am primit şi un autocar cu care ne-am putut plimba prin capitală câteva ore bune, astfel vizitând o mare parte din minunăţiile Bucureștiului.

Cazarea personalulului nu a fost o problemă datorită faptului că restaurantul unde avea loc petrecerea făcea parte din cadrul Hotelului Golden Tulip Times, loc în care ne-am și cazat până la urmă.  Hotel Golden Tulip Times este o locație de patru stele ce oferă o gamă complete de servicii pentru diverse evenimente, având o capacitate de 100 de personane.

bucuresti 1

Dacă primăria a achitat contravaloarea petrecerii, restul iniţiativelor angajaților de a transforma petrecerea într-o mini excursie a fost sustinută financiar de fiecare participant în parte.  Distanţa a făcut imposibilă deplasarea mea la hotelul Golden Tulip Times  unde va avea loc petrecerea, astfel că de decorarea sălii, momentele artistice, alegerea formaţiei de muzică şi tot felul de detalii tehnice au fost puse la munct de către angajaţii acestuia și bineînțeles nelipsitele lampioane ce au fost lansate de către fiecare angajat în parte.

Alte detalii pe care a trebuit să le am în vedere şi pe care am reuşit să le duc la bun sfarşit cu ajutorul managerului hotelului au fost pregătirea doamnelor pentru petrecere, acestea fiind coafate și machiate de către reprezentanții unui salon de infrumusețare din capitală.În ceea ce priveste petrecerea în sine, bucătaria restaurantului a fost una original românească, invitații avînd parte de mai multe feluri de mâncare, prăjituri, un tort la final şi nu în ultimul rând au avut parte de muzica bună ce a susţinut atmosfera de petrecere până la lasarea zorilor. Masa inviaţilor a fost servită în sistem de bufet suedez, fiecare având libertatea de a alege ce doreşte să mănânce fără ai fi impus un anumit meniu.

bucuresti 3

Invitaţii, imediat dupa ora 12 când au început să obosească, au fost nevoiţi să facă o mică pauză, moment în care a fost prezentat un mini spectacol de muzică şi dans  contemporan şi balet, susţinut de un grup de copii talentaţi din cadrul şcolii de artă. O altă surpriză a serii despre care nici eu nu știam a fost o tombolă pentru angajați unde au fost premii pentru fiecare dintre aceștia, în timp ce  premiul I era o cină romantică și o cameră dublă (pentru 2 persoane), pentru o noapte de cazare la hotelul Golden Tulip Times din București, oricând până la sfârșitul anului şi o cină romantică.

bucuresti 4

În ciuda faptului că am fost speriată pe toată perioada desfăşurării evenimentelor, se pare că totul sa transformat la final într-o oportunitate de a primi laude şi aprecieri de la toți participanții la petrecere.

 

Acest articol este scris pentru SuperBlog2016.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns