Ador să fac cumpărături … online

Încă câteva zile 1 decembrie va bate la uşă, deci cu alte cuvinte se dă startul la luna cadourilor, care la rândul lor trebuiesc achiziţionate pentru a avea ce dărui. Hm.. da şi aici apare şi problema mea, timpul care nu îmi mai ajunge în ultima perioadă deloc. În fiecare an în această perioadă eram mereu cu gândul numai la cadouri … clar eram în mijlocul oraşului şi hoinăream prin magazine.

cadou

Anul acesta situaţia s-a schimbat, motiv pentru care acum hoinăresc prin magazine, dar de această dată online … direct din faţa laptopului sau telefonului. Dintre toate magazinele online vizitate, cumpărăturile am început să le fac de pe Top-Cadouri.ro. Diversitatea cadourilor găsite în magazinul online ma provocat să achiziţionez pentru fiecare membru al familiei câte ceva atât pentru Moş Nicolae, dar şi pentru Moş Crăciun. Wow … se pare că anul acesta voi fi foarte darnică.

Ador să ofer cadouri celor dragi, motiv pentru care de fiecare dată când le cumpăr, încerc să fie pe cât posibil de originale și trăsnite, în funcție de viitorul posesor al acestora. Ideea de a impresiona și de a rămâne în mintea persoanei ce a primit cadoul de la mine mă fascinează cel mai tare, motiv pentru care de fiecare dată încerc să identific o corelație între acesta și persoana ce îl va primi.

cadou-1

O mare parte dintre cumpăraturile plănuite pentru această perioadă, le-am achiziționat din magazinul Top-Cadouri.ro, un site de unde întradevăr am avut ce alege. Categoria cadouri de Crăciun mi-a fost de cel mare ajutor, alegând de aici pentru fiecare persoană căruia am de gând să îi dăruiesc cadou,câte un accesoriu ca simbol al Crăciunului. Motivul pentru care am făcut această alegere a fost acela că vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine pe tot parcursul anului, Crăciunul fiind momentul potrivit.

Hmmm… dificilă misiune, să alegi cadouri celor dragi indiferent de ocazie. Crăciunul este o perioadă mai specială, când persoanele apropiate necesită (din puncul meu de vedere) mai multă atenție decât în timpul anului, motiv pentru care eu le dăruiesc cadouri. Un arsenal de cadouri de ofert celor dragi … timp limitat, Top-Cadouri.ro e magazinul ce ma salvat.

cadou-2

Multitudinea de categorii de produse din magazinul online Top-Cadouri.ro (haioase, femei, bărbați, casă, speciale, etc) mi-a oferit ocazia de a identifica cadouri pentru toți cei dragi, fără a mai căuta prin alte magazine, reușind astfel să îmi fac cumpărăturile direct din fața laptopului.

Top-Cadouri.ro am vizitat, cadouri potrivite am cumpărat …. de hoinărit prin magazine am scăpat.

 

 

 

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns