Ajutor de la distanţă

În prezent tehologia a avansat atât de mult încât avem posibilitatea să ţinem legatura cu cei dragi indiferent de distanţă şi locul în care ne aflăm. Reţelele de socializare vin în ajutorul nostru … pentru simplu fapt că zilnic vorbesc şi să mă vad cu prietenii mei care locuiesc în alte orase sau chiar în afara ţării.

firma 4
În urmă cu câteva zile am vorbit cu o prietenă dragă din Bucuresti , dar cu care reusesc să comunic destul de rar din pricina faptului că jobu-ul îi răpeşte tot timpul (fie este la birou , fie este prin ţară în control la diferite puncte de lucru ale firmei). Dupa câteva minute de discutii, Cornelia a început să se plângă de faptul că luna decembrie a sosit, sărbatorile se aproprie cu paşi din ce în ce mai repezi, iar ea nu a reuşit să se apuce de făcut curaţenie în casă.
În timp ce stateam de vorba cu ea …. fără să îi spun ce mi-a trecut prin gând, am căutat o firmă ce face curăţenie la domiciliu , vrând  să o ajut pe Cornelia să îşi facă curaţenie în casă acum în prag de sărbători. În câteva minute am reuşit să identific o astfel de firmă, am căutat datele de contact ale acesteia şi am sunat pentru a vedea condiiţile în care aceştia lucrează, şi iemdiart am găsit ceea ce căutarm.

firma 3
Imediat am anunţat-o pe Cornelia de „trăsnaia” pe care de altfel am crezut că nu o să o accepte , însă se pare ca a fost mai mult decât încântată. I-am trimis un link cu Class Cleaning firma de curăţenie, urmând să îi contacteze şi să se înţeleagă cu aceştia în ceea ce priveşte programul de curatenie la ea acasă. De atunci nu am mai reuşit să vorbesc cu Ioana , ba chiar am şi uitat de ceea ce făcusem … ca altfel aş fi sunat-o să văd dacă planul meu a avut succes.
Astăzi, în timpul pauzei de masă … suna telefonul şi ghici cine a sunat … Cornelia . Iniţial m-am speriat că ea de obicei nu sună, însă imediat ce am răspuns am aflat adevaratul motiv pentru care ea a făcut acest gest … a vrut să îmi mulţumească pentru ajutor . Se pare că aceasta a fost super încantată de ceea ce a facut firma de curăţenie din casa ei şi asta numai în 2 zile, în timp ce ea era la birou .

firma
Acum casa Corneliei este pregătită pentru sărbatori , iar prietenia noastră pare a fi din ce în ce mai strânsa, în ciuda faptului că este o aşa distanţă între noi. Aceasta a mai subliniat şi faptul că echipa de lucru a dat dovadă de profesionalism şi promtitudine pentru simplu fapt că a reşuit să facă în 2 zile ce nu facea ea într-o lună cu ajutorul nenumăratelor aparate ce i-au ajutat să facă curăţenie intr-un timp foarte scurt.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns