Androidul fără „intruși”

În urmă cu câtiva ani sintagma internet era mereu asociată cu un calculator sau laptop. Tehnologia a avansat, motiv pentru care astăzi mare parte din populația globului are în buzunar un telefon performat ce îi permite să se conecteze la internet.

405858_bi_00_fb-eps_1000

 

Telefoanele și tabletele, asemenea calculatoarelor și laptopurilor au devenit în timp o țintă a virușiror, motiv pentru care a fost nevoie de apariția unui antivirus pentru protecție și securitate. Indiferent că vorbim despre furtul de identitate şi infractori care încearcă să fure datele bancare sau datele de pe cardurile de credit,  atacurile de pe Internet, respectiv pierderea sau furtul smartphone-ului sau tabletei, toate aceste  reprezintă un risc prin care informaţiile personale pot ajunge în posesia unor persoane nepotrivite.

În urmă cu 5 ani compania Kaspersky Lab a „invadat”  lumea telefoanelor mobile cu acel așa numit Kaspersky Internet Security for Android. Deși produsul era dedicat smartphon-urilor și tabletelor, acesta s-a dovenit a fi la fel de eficient asemenea produselor Kaspersky dedicate dekstopuri-lor.

kas-1

Protecţia împotriva ameninţărilor online asupra utilizatorilor de dispozitive Android a fost dezvăluită de Kaspersky antivirus, care a răspuns promt statisticilor ce demonstrau că Androidul se situiază pe locul doi în topul celor mai atacate platforme. Kaspersky Internet Security for Android oferă protecție completă împotriva aplicațiilor malware, spam, furt de identitate și site-uri Web maliţioase. Cu alte cuvinte, noua versiune pusă la dispoziţie de Kaspersky Lab oferă utilizatorilor mai multe variante de a-şi securiza navigarea pe internet, dar şi păstrarea datelor personale în siguranţă.

Protejarea dispozitivelor, datelor și identității se poate realiza şi de la distanţă, toate acestea cu ajutorul portalului My Kaspersky, astfel având posibilitatea de a activa sau dezactiva funcția de Privacy Protection,  pentru a activa funcția anti-furt sau pentru a updata bazele de date antivirus. Motivul pentru care a fost luate în calcul aceste variante au fost furtul sau pierderea dispozitivelor.

kas

Noua versiune de  Kaspersky Internet Security for Android, pare a fi cu mult evoluată față de cea anterioară, incluzând și opțiunea de control prin intermediul ceasurilor inteligente Android Wear, dar na, asta pentru cei care beneficiază de aceste noi dispozitive inteligente. Instalarea acestora pe un smartphone sau tabletă permit transmiterea unei notificări ce anunţă o ameninţare detectată pe dispozitiv. În ciuda distanţei, utilizatorul poate controla tableta sau  smartphone-ul prin intermediul ceasului şi a unor comenzi ce sunt transmise către acestea.

Recunosc, până acum am folosit doar protecţia gratuită pusă la dispoziţie de Kaspersky Lab şi sunt mai mult decât mulţumită de serviciile oferite, de această dată fără bani. În ideea de a avea protecţie şi securitate în timp real în timp ce sunt conectată la internet, o să achiziţionez vesiunea premium, care de fapt îmi va oferi pe lângă ceea ce benificiez în prezent şi protecţie  anti-malware.

kas-2

Protecţia GRATUITĂ asigură protecţia smartphone-urilor şi tabletelor impotriva viruşilor, troienilor, viermilor, spamului, programelor spyware şi altor ameninţări (prin scanarea manuală), respectiv  actualizări over-the-air (OTA) pentru baza de date antivirus Kaspersky Android. În comparaţie cu aceasta , Protecţia PREMIUM include toate funcţiile de protecţie gratuite, alături de care sunt adăugate urmatoarele caracteristici anti-malware îmbunătăţite: scanează automat aplicatiile pe care le descarci din Marketplace, pentru a se asigura ca acestea nu sunt infectate cu viruşi, viermi, troieni sau alte programe malware şi
reacţionează rapid la ameninţări noi şi emergente, utilizand o tehnologie de protecţie în timp real, bazată pe cloud.

kas-3

Kaspersky Internet Security for Android pe mine ma convins să îl folosesc în continuare, ba chiar să achiziționez și varianta premium.  Zilele acestea cum e perioada Black Friday, e momentul perfect pentru cumpărături, mai ales că produselor Kaspersky Lab au reduceri de până la 50%, reducerea ce se regăseşte în mai multe magazine, printre care : Flanco, eMag, Altex, PC Garage şi Cel.ro.Încearcă și tu varianta gratuită și sigur te va convinge să o achiziţionezi şi pe prea premium, aşa cum am păţit eu.

kaspersky-605x

Serviciile Kaspersky Lab le-am utilizat, telefonul de viruși mi l-am salvat !!! 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns