Start la cumpărături …. e Black Friday la StarShinerS

Black Friday … Black Friday … așteptam cu nerăbdare 18 noiembrie, zi corelată în mintea mea  cu aprovizionarea de haine pentru perioada rece ce abia a început (o geacă, un cardigan, 2-3 pulovere și poate o rochia pe care o urmăresc de ceva vreme).Înainte de acestă zi îmi făcusem toate temele cu privire la magazinele ce urmează a avea aceste oferte, însă întâmplarea a făcut ca primul site vizitat să fie StarShinerS.

arta-2

Imediat ce am intrat pe site-ul magazinului online StarShinerS primele informații care mi-au sărit în ochi au fost acela că peste 10.000 de articole ce se aflau pe stoc, aveau să fie livrate gratuit,  ba chiar erau și la prețuri de Black Friday.  Wow …. asta da veste bună, Black Friday, reduceri pe bune la StarShinerS. Dacă de obicei Black Friday este asociată cu o singură zi de reduceri, StarShinerS „s-a abătut de la regulă” și a asociat acestei zile o perioadă de reduceri,ce avea loc între 18-20, respectiv 25-27 noiembrie.

arta-1

 Informațiile citite imediat ce am intrat pe site, m-au reținut câteva minute bune în magazinul onlineStarShinerS, astfel având posibilitatea de a cerceta în detaliu ofertele și poate de ce nu , pentru a-mi cumpăra una alta, că tot sunt la reducere. În timp ce mă transformasem în „cercetaș” am aflat cu uimire că toate articolele selecționate pentru Black Friday erau toate cu prețul redus între 20 și 70%. Corelația s-a realizat imediat în mintea mea, care avea deja o imagine destul de amplă asupra prețurilor anterioare utilizate  pe StarShinerS, fiind un fan înrăit a magazinului.

arta-3

„Căutătorul de chilipiruri din mine” nu avea cum să rateze unica șansă de a face cumpărături de pe StarShinerS, care se pare că nu organizează frecvent campanii de reduceri . În mintea mea era în acel moment o mega listă de produse ce mi-aș fi dorit să fie la reducere, motiv pentru care am început să răscolesc site-ul pe o parte și pe alta pentru a identifica ceea ce m interesa pe mine. Norocoasă cum sunt mereu, am reușit să găsesc câteva produse care se pare că mi le doream de mult timp, însă nu am îndraznit să le achiziționez, dar acum a fost șansa mea.

arta-4

Imediat ce am finalizat comanda și am primit confirmarea pe mail a acesteia, în josul mail-ului era trecut un mesaj cu litere italice, care sincer mi-a atras atenția și l-am citit. Se pare că  în această perioadă în ShowRoom-urile StarShinerS din Lotus Center și Shopping City Timișoara, reducerile vor fi mai mari, de la 25 până la 70% reducere. Super norocoase persoanele din aceste zone, ar trebui să profite de ofertă, aceasta e cea mai mare reducere din an de la StarShinerS.

arta

Hmm .. dar cine știe, poate până pe 25 noiembrie fac eu cum fac și ajung „întâmplător” în unul din cele două magazine cu super oferte, însă rămâne de văzzut, timpul va fi cel care va decide pentru mine.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns