Cadoul perfect !!!

Viaţa e plină de surprize. În urmă cu câteva săptămâni , la îndemnul prietenei mele, Irina, mi-am făcut un blog unde postez articole, mai exact postez tot ce îmi trece prin gând şi ceea ce simt.

WP_20141120_007

Despre site-ul Standard Shoes (http://www.standard-shoes.ro/) am aflat tot de la Irina . Pe blogul acestora am găsit un concurs , am scris un articol , fiind primul concurs la care am participat de când mi-am făcut blogul. Şi ce credeţi? Deşi nu am crezut că o să am succes de prima dată , articolul meu a fost remarcat şi am castigat un super premiu – o pereche de papuci , pe care chiar eu mi i-am ales.

WP_20141120_002

Cei de la Standard Shoes mi-au oferit ocazia să îmi scriu părerea despre produsele lor, eu am ales o pereche de papuci care mi-au încântat privirea şi am scris un articol despre ei. Drept premiu am avut ocazia să îmi aleg o pereche de papuci de pe site , dar ce credeti? Normal că am ales papucii despre care am scris articolul .

 WP_20141120_003

Aseara aceştia au intrat în posesia mea, având onoarea de a-i şi încerca. Ghetuţele sunt asa cum mi-am imaginat comode şi îmblănite , exact papucii pe care mii doream şi nu îi aveam. De acum înainte site-ul Standar Shoes va fi magazinul meu online preferat în ceea ce priveşte “vânătoarea de papuci “. Mă bucur enorm că nu o să mai fiu nevoită să colind toate magazinele de încălţăminte din Iaşi pentru a găsi perechea de papuci care să îmi placă.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns