Călătorie cu happy -end

Vara este considerată perioada propice pentru stabilirea vacanţelor şi concediilor, astfel că asemenea tuturor anilor ori de câte ori am ocazia să plec undeva în această perioadă, nici nu stau să mă gândesc, bagajele sunt la uşă. Anul acesta, se pare că am avut parte de o mini vacanţă ce nu o aveam în plan, ba chiar nici nu m-am gândit la această posibilitate, însă cum mereu accept orice provocare, am făcut-o şi de această dată. În urma primirii unui telefon de la unchiul meu din Bucureşti, în numai trei zile am poposit în capitală, acesta plecând în vacanţa la Londra împreuna cu soţia, casa lor rămânand singură.

curatare birouri

 

Unchiul meu mă cunoştea destul de bine şi ştia că îmi place să mai evadez câte o dată de acasă, tocmai de aceea a şi apelat la mine, astfel am avut şi eu ocazia să fug de rutină câteva zile, o pauză bine meritată. Oferta unchiului a fost super, am ajuns la Bucureşti, am preluat casa şi am început să profit la maxim de spaţiul şi libertatea pe care o aveam timp de o săptămână.În primele 2 zile nu am reuşit să organizez nici o petrecere, însă în a 3-a seara am reuşit să adun  câţiva prieteni, pe care am reuşit să mii fac de-a lungul timpului în Bucureşti, deşi erau atâţia km distanţă între noi. Mini petrecerea a fost un success, însă nu şi ce a rămas în urmă, un dezastru total.

Dimineaţă, am dat un  serch pe google şi în urma rezultatelor afişate am găsit o denumire ce mi-a tras atenţia, provocându-mă să vad ce este de fapt, şi anume  „Ai nevoie de ajutor la curaţenie acasa ori la birou? ” şi se pare că am fost inspirată. Firma pe care am contactat-o a fost foarte promtă şi în numai câteva ore au apărut la poarta casei unchiului meu. Într-un timp foarte scurt aceştia au reuşit să se mobilizeze şi  a face curăţenie peste tot în casă, ba chiar în câteva ore casa a arătat ca şi nouă.

În perioada în care aceştia au făcut curăţenie am fost nevoită să stau acasă, astfel că am reuşit între timp să schimb câteva cuvinte cu personele ce făceau curăţenie, astfel aflând fel de fel de trucuri din acest domeniu al curăţeniei.  Înteresant a fost şi faptul că deşi nu am banuit, aceştia nu se ocupau doar de curăţarea locuinţelor, ci şi de curăţare birouri , astfel  că imediat ce şi-au terminat treaba i-am întrebat dacă îi pot recomanda unchiului meu, poate o să colaboreze cu el  pe viitor, chemându-i să îi facă curăţenie şi la firma pe care o manageriază.

Supriza sau mai bine spus , cireaşa de pe tort a fost faptul că ei colaborau de ceva timp cu unchiul meu, ba chiar urma să încheie un contrat pentru o perioadă mai îndelungată, fără a mai fi nevoit să îi cheme la firmă ori de câte ori avea nevoie de prezenţa lor acolo. Aventura mea în Bucureşti s-a terminat cu bine, ba chiar unchiul şi mătuşa au fost încântaţi de cum au găsit casa, dar nu şi de isprava mea cu petrecerea.

Partea bună din toată această peripeţie este faptul că eu avut parte de o mică vacanţă, dar şi faptul că am provocat-o pe matuşa să apeleze la firma de curăţenie ori de câte ori are nevoie, astfel nemai fiind nevoită să muncească ore în şir pentru a face curăţenie în casuţa lor umilă din centrul Bucureştiului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns