Campania SECOM® – Life-flo®

În urmă cu câteva săptămâni am primit un e-mail de la BUZZStore prin care am fost înștiințată  despre campania de fito-dermatocosmetice Life-flo® a celor de la Secom®. Campania  de înscriere a început pe 22 februarie și s-a închiat imediat ce au fost ocupate toate locurile disponibile, respectiv 240 de participanti din București, Brașov, Iași și Ploiești.

Untitled

Campania SECOM® – Life-flo® susținută deBUZZStore  presupune  primirea de către fiecare particiapant câștigător a unui voucher electronic în valoare de 250 de lei (tva inclus), de o evaluare gratuită și de o recomantare de produse Secom personalizată, astfel cu ajutotul voucherul fiecare putând  achiziționa  produse Life-flo® din magazinele Secom®.

Condițiile de participare au fost în favoarea mea , astfel că nu a rămas decât să respect regulile jocului , respectiv începlinire a conditiilor impuse de campanie, dar și completarea unui  chestionar ce nu conține niciodată răspunsuri greșite. Timpul a trecut foarte repede și serile trecute am primit un mail de la BUZZStore prin care am fost felicitată și anunțată ca am fost aleasă să testez produsele  fito-dermatocosmetice de îngrijire și frumusețare a pielii,  gama Life-flo®. Urmatorul pas a fost acela de a merge la magazinul  Secom® din Iași pentru a ridica produsele puse la dispoziție în campanie.

Untitled 2

Astăzi un consultant Secom® mi-a oferit îndrumare în ceea ce privește produsele fito-dermato cosmetice naturale de îngrijire corporala și facială ce se regasesc în magaziul acestora, astfel având posibilitatea de a alege corect produsele ce mi se potrivesc în functie de tenul și părul meu, ba chiar mi-a dar posibilitatea de a testa o serie de produse la alegere.  După mai bine de jumatate de oră de consiliere am plecat din magazin foarte entuziasmată că am primit o multțime de sfaturi cu produsele care mi se potrivesc, dar si cu mai multe produse din gama Secom® ce conține extracte vegetale și ingrediente naturale , toate achiziționate cu ajutorul voucherului câștigat.

Pe lângă  voucherul  în valoare de 250 Ron, fiecare participant va primi un  kit de BUZZ ce va conține 10 cataloage de prezentare a produselor Life-flo® și 10 vouchere de 25 de lei fiecare ,discount oferit  la achizitia de produse din gama Life-flo® pentru prietenii participantilor, un Ghid de BUZZ și un cadou personalizat SECOM®.

Untitled 1

Desi în prima faza am fost reticientă în ceea ce priveste participarea la campanie, în idea ca nu mă consider o persoana norocoasă și nu speram să fiu aleasă să particip la campanie, de această  data  ma simt mandră de alegerea făcută.. Astăzi am avut posibilitatea de afla o mulțime de lucuri pe care nu le știam despre produsele Life-flo®  , dar și despre tenul și părul meu cum le pot îngriji mai bine, de această dată cu produse cât mai sănătoase, astfel că aștept cu nerăbnare să testez produsle primite în același timp să vă împărtășesc și vouă rezultatele acestora.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns