Casa ne reprezintă

În fiecare an , gospodinele fac curăţenie generală în casă , în special primavara şi vara când vremea este în favoarea lor şi soarele îşi face simtită prezenţa pe la geamuri . Deşi nu este o activitate îndragită mai de nimeni , indiferent că vrem sau nu , curăţenie trebuie să fie în orice moment.

covoare 1
La mine în familie este o tradiţie ca la începutul fiecărui anotimp, şi anume să facem curăţenie în casă. Întotdeauna am plecat de la premisa că pentru a avea un camin curat şi îngrijit , curăţenia trebuie mentinută , nu numai făcută, deşi uneori mentinerea curateniei în casa devine de multe ori o misiune greu de îndeplinit Acasa la mine curăţenia reprezintă de multe ori o responsabilitate pentru toţi membri, fiecare dintre noi având trasată o traictorie cu privire la ceea ce are de făcut.

covoare
Începerea curăţeniei pentru mine presupune realizarea unui plan riguros , astfel având posibilitatea să nu omit nimic şi să fac tot ce mi-am propus . Întotdeauna am căutat diverse metode pentru a-mi uşura munca întregii familii , timpul fiind mereu o problemă pentru noi, deoarece niciodată nu ne ajunge. De asemenea, pentru rezolvarea tuturor “murdăriilor din casă“, întotdeauna trebuiesc identificate soluţii practice şi eficiente de spălare a diverselor lucruri ce ne înconjoară.

covoare 4
Dacă în trecut nu aplelam la diferite variante pentru spalare canapele , curaţarea covoarelor şi a altor obiecte tapiţate din casă, astăzi firma de curaţenie este aliatul nostru de nădejde. Cu siguranţa , dacă aş fi locuit la casa mare parte din aceată activitate ar fi tranferată către firma de curăţenie, dar momentan nu este cazul.

covoare 2
În urmă cu câţiva ani împreuna cu mama şi tata , de fiecare dată când făceam curăţenie, luam covoarele , le duceam la bunica …unde le făceam câte o “baie “ , le lăsam la uscat şi ne întorceam cu ele acasa ca şi noi. Astăzi tot ceea ce trebuie să facem este să contactam firma de curăţenie , iar acesta se va ocupa de toate aceste probleme , fără ca noi să fim nevoiti să avem în vedere curaţarea covoarelor şi altor obiecte din casă.

covoare 3
În ciuda faptui că dureaza cateva zile până reuşim să facem curăţenie şi să aranjam totul la locul lor , satisfacţia de la sfârşit îmi dă mereu curaj ca data urmatoare să o ajut pe mama , însă nu am să renunţ nici la firma de curăţenie care face mare parte din activitatea noastră.
De cele mai multe ori , suntem catalogaţi în funcţie de ceea ce este în jurul nostru, astfel aspectul casei dezvaluind o multime de lucruri despre noi, tocmai de aceea vreau să am o casa curată tot timpul.

covoare 5

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns