Dacă îți place competiția … înscrie-te și tu în Blogathon 2016 !!!

 În urmă cu câteva zile, în timp ce căutam pe internet informații pentru un articol, am descoperit website-ul BlogAwards, o platformă ce a reușit să adune într-un singur loc advertiseri și bloggeri care de-a lungul timpului au reușit să aibă în comun un singur lucru, campanii de promovare.

Cuvintele potrivite ce descriu BlogAwards sunt advertiseri, bloggeri, campanii, promovare și premii. Povestea celor cinci cuvinte prezentate anterior este foarte scurtă , dar are un ecou imens, BlogAwards fiind o platformă ce organizează campanii pentru firmele ce doresc să fie promovate de către bloggeri în mediul online.

blog w

BlogAwards este o platformă ce ajută advertiserii să își facă reclamă în mediul online, toate acestea prin intermediul unor bloggeri ce îi ajută și promovează prin intermediul unor articole postate pe bloggurile personale, dar și pe diferite rețele de socializare.

Platforma BlogAwards organizează campanii și concursuri pentru bloggeri, prin intermediul cărora doresc promoveze firme, respectiv produse și servicii ale acestora. Articolele scrise de bloggeri și postarea lor în mediul online (blogguri, rețele de socializare) au ca scop promovarea companiilor, serviciilor și produselor acestora ,într-o lume în care suntem prezenți datorită ultimelor invenții tehnologice, spațiul online.

Provocarea de a participa la noi competiții, de a scrie și de a câștiga premii ma făcut să îmi creez un cont pe BlogAwards, o platformă ce mă ajută să îmi testez abilitățile de a scrie și de a-mi pune imaginația la încercare, ori de câte ori voi avea ocazia să scriu un articol.

blog we

Regret că abia acum am descoperit această platformă, însă am să mă resemnez și am să încerc să recuperez timpul pierdut prin participarea la toate campaniile apărute de acum înainte. Ador competiția, dar și ideea de a caștiga premii, tocmai de aceea m-am și înscris în Blogthon 2016.

Înscrierea în Blogathon este foarte simplă, iar ceea ce am făcut eu și trebuie să faci și tu este să scrii un articol cu tema “Campionii Blogosferei sunt rasplatiti in Blogathonul BlogAwards” pana pe 01 Septembrie 2016, în care să le transmiți prietenilor tăi de ce participi la această campanie, în același timp îndemnându-i să particip și ei. Alte condiții pe care trebuie să le îndeplinească articolul sunt încorporarea în cadrul acestuia a unui link-ului http://blogawards.ro pe cuvântul BlogAwards, a unei imaginii din antet și nu în  ultimul rând promovarea lui pe Facebook folosind hastagurile #roblogawards #Blogathon #concurs #concursuripentrubloggeri .

blog w1

Indiferent că esti blogger sau advertiser îți recomand să vizitezi platforma BlogAwards pentru a vedea cu ochii tăi ceea ce am scris eu în doar câteva cuvinte în acest articol.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns