Dacă îți place nu ezita să comanzi încălţămintea ce te reprezintă !!!!

A venit iarna și ca la începutul fiecărui anotimp suntem nevoiți să ne schimbăm garderoba(haine și papuci). Dacă pentru cei mai multi dintre noi îmbracamintea este pe primul loc, eu situez și încălțămintea pe aceiași loc , considerând ca ambele sunt la fel de importante.

Premisa de la care am plecat mereu a fost accea că frigul te ia mereu de la picioare și dacă acestea nu  sunt încălzite hainele nu pot face față , starea de frig se extinde în tot corpul. Nimic nu este mai important ca în perioada de iarna să ai în picioare o pereche de papuci care să îți țină de cald , să nu te uzi la picioare , dar nu în ultimul rând să nu aluneci , ca până la urmă iarna înseamană zăpadă , gheață, într-un singur cuvant – multa apă.

papuci

Ca în fiecare an, toamna sunt într-o continuă  căutare de papuci (încălțămintea perfectă ) perechea perfectă  care să îmi acopere toate nevoile. Deci am început să îmi caut papuci, fie prin magazine, fie pe internet. Într-un final am găsit o pereche de papuci , i-am cumparat și ramane de vazut ce va fi(asta voi decide după ce vor cadea primii fulgi de nea .

papuc 3

În timpul “vânătorii după  papuci”  am gasit un site foarte interesant cu încălțăminte  pentru dame și barbați, deci care acopera nevoile întregii familii. Îmi pare atât de rău ca am gasit site-ul abia după ce îmi cumparasem deja “papucii  perfecti”, oricum îi mulțumesc oricum prieteni mele Irina pentru recomandare.

                                                       papuc 4

 

 Site-ul se numește Standard Shoes (http://www.standard-shoes.ro/ ), un site cum am spus și mai devreme care se adresează întregii familii. Aici am găsit foarte multe perechi de papuci , pentru fiecare vârstă  și  gen , și spun asta pentru că orice persoană care intră pe site este imposibil să nu găsească ceva care să nu îi satisfacă gusturile.

Ce ma facut să aleg această pereche de papuci?

Dintre toate perechile de papuci care mi-au încântat ochii la prima vedere era o pereche de ghetuțe  ce aveau blăniță , o talpă destul de dură și perfecta pentru perioada cu zapadă ( și fără toc) .iar nu în ultimul rând sunt dintr-un material impermeabil.

papuc 1

Consider că această pereche de papuci este pe  toate gusturile și nu cred că se adreseaza unei  vârste anume.  Cel mai important până  la urmă este să te simți bine într-o asemenea pereche de papuci  și să nu îți fie frig. Fermoarul din partea interioara a ghetuței îi conferă persoanei ce o poartă să se încalțe și descalțe foarte ușor, fără a avea nevoie de un încălțător, sau să tragi de fiecare data de papuc.

De ce am ales această culoare?

Mi se pare ca față modelul pe  negru, partea cu blanita este mult mai “ochioasă” și se face o diferență mult mai clară între partea cu piele și cea cu blaniță (mereu am adorat papucii cu baniță ,mereu gândindu-mă  ca o să îmi țină cald la picioare).

papuc 2

Consider că acest model se încadrează în categoria papucilor perfecți deoarece pot fi încăltați atât la funstă cât și la o pereche de pantaloni , indiferent că sunt blugi sau mai eleganți. Mereu m-am confruntat cu această problemă a lungimii ghetelor sau cizmelor, dar oricând un papuc ca acesta o să ne poate satisfice toate nevoile, nu este neaparat nevoie să îl asortezi la o anumită îmbracămiminte.

Un alt punct forte care mă face să comand această pereche de papuci este faptul că pot face comanda pe site, singura condiție fiind aceia de a avea cont.Timpul de livrare este acceptabil în comparație cu alte site-uri , iar în ceea ce privește prețul transportului  acesta este nesemnificativ( transportul este gratuit dacă ai comadă mai mare de 200 Ron) .  Pe lângă aceasta,  pentru fiecare pereche de papuci sunt disponibile mai toate mărimile, produsul comandat are garanție existând de asemenea și posibilitatea returnarii acestuia.  Ca și bonus pentru achizitionarea oricarui produs de pe site , primești cadou un încălțător.

Atâta timp cât produsele sunt pe gustul tău  , preturile sunt acceptabile, calitatea de compărător îți este respectată  nu ezita să comanzi de pe acest site.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns