De ce m-am temut nu am scăpat, la închirieri maşini am apelat

 În viață de ce fugi mai mult de aceea nu scapi, și când spun asta pentru că de curând am trecut printr-o astfel de întâmplare. Întotdeauna am fost speriată de ideea de nu mi se defecta mașina într-un alt oraș și să răman de drumuri. Dar ce… așa sa și întâmplat, dar bine că am avut și o soluție la îndemnână, o firmă de  închirieri auto Bucureşti, care ma salvat când eram în dificultate. Serviciul rent a car Bucureşti a fost prin intermediul unei maşini din flota sa, părtaşă la răpirea miresei vărului meu din Iaşi, la a cărui nuntă am fost weekend-ul trecut.

masina-3

Dar să vă povestesc cum am ajuns în situaţia asta. În urmă cu câteva săptămâni am aflat că va trebui să mă mut la Bucureşti o perioadă, fiind vorba despre un schimb de experinţă cu un coleg ce avea nevoie să stea o perioadă la Iaşi, pentru a-şi rezolva o serie de probleme familiare. Concediul nu era cea mai bună soluţie pentru el, rămânând o perioadă fără salariu, astfel că la nivel de firmă s-a găsit soluţia, Diana îl va ţine locul la Bucureşti, în timp ce el o va înlocui la Iaşi.

 

În ideea că îi pot fi de folos, mi-am făcut bagajul şi am plecat spre capitală. Ajunsă la destinație, am fost preluată de o colegă ce ma condus către noua locuință, căruia nu îi lipsea nimic, în afară de familia pe care o lăsasem la Iași. În numai câteva zile am reușit să mă acomodez, ba chiar am reușit să îmi fac și cunoștințe, cu care reușeam să îmi umplu timpul liber din weekend-uri.

masina-5

În urmă cu 2 saptămâni, nici acum nu știu care este motivul, motorul mașinii mele s-a defectat, necesitând înlocuirea lui cu unul nou. Vestea rea pe care am primit-o a fost aceea că trebuie să aştept o lună pâna maşina va fi reparată, piesele venind de undeva din Germania. Primele 2 zile drumul către serviciu fără maşină au fost tragic, singurele variante de a mă plimba prin București fiind taxiurile şi mijloacele de transport în comun.

Soluția colegilor de la serviciu a venit într-un moment în care intrasem deja în panică, ideea genială a acestora prinzând contur o dată cu contactarea unei firmei de închirieri maşini . Singura întrebare pe care am primit-o de la aceştia a fost accea că dacă am vreo preferință în ceea ce privește marca noii mașini cu care o să colind străzile capitalei. Important pentru mine în acel moment era să am o mașină, ce marcă, era prea puțin important. Problema închirierii mașinii a fost rezolvată până la terminarea programul, astfel că drumul spre casă l-am făcut cu noua mașină.

masina

În drum spre casă am realizat că favoarea colegilor din Bucureşti m-a salvat dintr-o situaţie şi mai dificilă, în weekend-ul trecut fiind nevoită de a ajunge la Iaşi, la nunta verişorului meu. Aş fi avut şi altă variantă de a ajunge la Iaşi, însă îmi este mai comod cu maşina, astfel având posibilitatea de a mai lua de acasă  diverse lucruri de care aveam nevoie, fără a mai plăti transportul acestora.

Imediat ce am intrat în casă, primul lucru pe care l-am făcut a fost acela de a „cerceta” firma de închirieri maşini din Bucureşti, pentru a afla dacă pot părăsi capitala cu ea. Prima informaţie aflată a fost aceea că aceasta are birouri şi în Cluj, bine de ştiut, poate ajung cândva şi pe acolo cu job-ul. Compania se pare că se ocupă cu închirieri auto atât în Bucureşti, Otopeni sau Cluj, iar dacă perioada este mai mare de 10 zile, oferta e valabilă şi la nivel naţional. În acelaşi timp, oferă şi suport 24/24 pe teritoriul întregii ţări, un detaliu foarte important pentru mine, eu mereu fiind pe drumuri, Iaşi –Bucureşti şi invers.

masina-2

Maşina închiriată de la AMS Rent a Car a avut parte şi de o experinţă plăcută cu furatul miresei, de o plimbare până la Iaşi şi cine ştie de câte aventuri va mai avea parte în perioada ce urmeză, asta până când îmi va fi reparată maşina. Ideea care m-a încântat cel mai tare pe lângă faptul că am posibilitatea de a merge la Iaşi de câte ori vreau, am siguranţa că dacă maşina păţeşte ceva pe drum, compania AMS Rent a Car se ocupă personal de rezolvarea problemei.

Acum, că stau şi analizez cu atenţie gestul colegilor mei, probabil că ar fi fost mai simplu de la bun început să apelez la ideia lor şi să îmi fi închiriat o maşină de la bun început  pentru toată perioada în care stau în Bucureşti. Dar totuşi, nici acum nu e târziu să fac această schimbare şi să răman cu maşina închiriată până plec din Bucureşti, iar maşina mea să o trimit la Iaşi, imediat ce va fi reparată.

Maşină mi-am închiriat, de grija reparaţiilor am scăpat!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns