De griji am scăpat

În urmă cu câteva zile, în timp ce eram pe facebook, am  văzut o postarea a unui prieten care ma uimit în primă fază, însă după ce am analizat-o nu am făcut decât să îi dau dreptate. Mesajul postării sale suna mai așa …  mai sunt 92 de zile până la Crăciun, informație care în primă fază ma amuzat, în ideea că cei din jurul meu, deja, se gândesc la sărbători.Astăzi, întâmplător am descoperit site-ul comanda-caricaturi.ro, moment în care  gândul mi-a şi fugit direct la imaginea postată de prietenul meu de pe facebook în urmă cu câteva zile. Ideea ce mi-a  trecut prin minte imediat a fost aceea că o caricatură ar fi perfectă pentru un cadou, acum că dacă tot se aproprie sărbătorile şi trebuie să încep să alerg după daruri.

caricaturi-3

În ultima perioada am încercat să ofer celor dragi cadouri personalizate, în primul rând pentru a ieși din rutina cadourilor clasice, dar și pentru a impresiona. Cadourile clasice numai au nici un farmec, pe când unul personalizat va rămâne multă vreme în amintirea sărbătoritului. Dacă stau bine şi mă gândesc persoanele cărora le-aş face un asemenea cadou, acestea ar fi părinţii mei, bunicii şi bineînţeles fratele meu, Radu. Invitaţiile de nuntă aş putea spune că m-au inspirat câtuşi de puţin, astfel că dacă ar fi să le fac celor dragi caricaturi, aş prefera ca fiecare să aibă petrechea alături (mama împreuna cu tata, bunicu cu bunica şi Radu alături de prietena sa), în acest mod  mulţumind două persoane în acelaşi timp. Ideea mi se pare genială şi sper să o pot pune în aplicare.

Ideea de a le face caricaturi membrilor familiei mele a apărut în mintea mea imediat ce am descoperit proiectul artistic făcut de Adi, care se regăseşte pe comanda-caricaturi.ro.  Site-ul care a apărut în 2009, a fost primul de acest gen, iar ideea ce a stat la baza acestuia a fost aceea că Adi îşi dorea să ofere lucrari de calitate într-un mod cât mai accesibil tuturor doritorilor. Internetul şi firmele de curierat se pare că i-au fost prieteni buni, ajutându-l să se promoveze peste tot în ţară. Desenele ce sunt realizate fără ajutorul programelor de grafică sunt livrate către doritori prin intermediu celor doi prieteni  a lui Adi, amintiţi anterior.

caricaturi-1

Dacă ar fi până la urmă să mă decid să le ofer celor dragi cadou câte o caricatură , cred că ar fi cazul ca de pe acum să identific câteva poze sugestive ale acestora şi să trimit o comandă lui Adi, că bănuiesc că în apropierea sărbătorilor va fi aglomerat şi nu vreau să risc. Se pare că pe lângă fotografii va trebui să îi spun şi ce vreau de fapt să exprin prin intermediul caricaturilor, astfel că trebuie să îmi pun mintea la contribuţie şi să născocesc ceva trăznit.

Alte detaliu la care va trebui să mă gândesc este faptul că pot alege între caricaturile alb –negru sau color, dar şi modul de livrare a acestora, în format electronic sau în format original. Desenele sunt  realizate 100% manual, deci cu siguranţă voi alege să le primesc în original, cadoul oferit celor dragi devenind astfel mult mai valoros. Ideea care ma încânat cel mai tare a fost faptul că imediat ce va fi realizată o schiţă a lucrării, voi primi o variantă a acesteia, având astfel posibilitatea de a sugera lui Adi diverse modificări sau sugestii referitoare la desen.

caricaturi-4

Proiectul lui Adi este foarte ingenios şi poate salva orice aflat într-o situaţie de criză. Caricaturile lui Adi  sunt cu siguranţă pe gustul tuturor, astfel că tind să cred că înlocuies cu succes un cadou perfect pentru orice gen de persoană.

Imediat ce caricaturile lui Adi le-am văzut , grija pentru cadourilor a dispărut !!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns