Dependentă de tehnologie

În ultima perioadă, sincer nu știu dacă e dependență sau nu, orice problemă am de rezolvat, indiferent că trebuie să trimit un document, să mă informez sau să comunic cu cineva, apelez la internet. Între timp mă pot lăuda și cu o nouă pasiune ce a luat naștere tot datorită navigării pe internet zilnic … am început să scriu și ador să fac acest lucru ….Primul pas pe care l-am făcut a fost acela de a-mi face un blog unde să pot  scrie ceea ce simt. Împărtășirea a ceea ce îți trece prin gând și transmiterea acelor informații, prin intermediul cuvintelor altor persoane, a fost o adevărată provocare, care în timp s-a transformat în dependență.

claus-2

Blogging-ul este în acest moment un hobby de care nu cred că o să pot scăpa niciodată. Povestea primului blogului meu a început o dată cu provocarea Irinei de a mi-l face și a continuat cu un al doilea blog, care mi l-am făcut tot la îndemnul acesteia. În momentul de față, recunosc, încă postez pe două bloguri fără domeniu propriu, practic profit încă de gratuitate, însă e cazul e o schimbare.

De câteva zile am tot studiat paginile de internet pentru a mă informa cu privire la această problemă, motiv pentru care am și ajuns să aflu informații despre Claus Web. Hmm … la început habar nu aveam despre ce e vorba, dar am aflat în timp ce am început să mă documentez, cercetând site-ul acestora în lung și lat. Prima informație cd mi-a rămas întipărită în minte și de care o să mă leg mereu când o să aud de Claus Web, va fi faptul că acesta oferă servicii de găzduire in cloud specilizată, inclusiv resurse hardware specializate.

claus-4

Informația ma provocat să studiez în continuare site-ul celor de la Claus Web, de unde am aflat într-un timp foarte scurt destul de informații, care se pare mi-au fost și de mare ajutor. Informațiile ce mă înteresau cel mai mult au fost cele legate de serviciile oferite, inclusiv promtitudine de care aceștia dau dovadă. Răspunsul l-am primit foarte repede, căutând pe forumuri, de unde am aflat că serviciile de hosting oferite de Claus Web sunt de o bună calitate, iar în ceea ce privește experiența și suportul echipei tehnice, nu au fost întâpinate probleme niciodată.

Căutând în continuare informații, un detaliu ce mi s-a părut inportant a fost acela că Claus Web se situiază printre primii  hosting provider din România ce a adus tehnologia SSD în domeniul shared hosting. Informația citită s-a corelat perfect cu faptul că serverele acestora sunt localizate printre cele mai bune datacentere din România, oferind si avantajul unei conectivități excelente cu principalele rețele de internet din țară.

claus-5

 

Îi clar …  toate aceste afirmații mi-au fost susținute de informațiile citite pe forumuri, inclusiv de posibilitatea de a testa pachetele Gazduire Web Hosting cPanel  gratuit, timp de o săptămână. Acum știu ce am de făcut, voi testa și eu serviciile Claus Web, mai ales că am aflat că pentru mutările site-ului de la o alta firma de hosting la aceștia, transferul datelor de pe vechiul server pe cel nou se face gratuit prin utilitarul cPanel, un motiv în plus să nu ratez  această posibilitate.

Proba o voi face eu și dacă rezultatele vor fi conform așteptărilor, lucru de care nu mă îndoiesc, și mama se va transfera la Claus Web …. are de „vândut” atât de multe oferte de asigurări de tot timpul, că are nevoie de credibilitate, iar Claus Web e soluția.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns