EVALIGHT alături de mine

Îmbrăcămintea, spaţiul în care locuim, persoanele din jurul nostru sunt detalii care ne reprezintă şi care pot fi folosite ca fiind cartea noastră de vizită. În umră cu mai bine de un an, când m-am mutat de la apartament la casă, am avut posibilitatea de a-mi lăsa amprenta asupra decoraţiunilor ce se regăsesc în ea.Corpurile de iluminat au fost unul dintre detaliile de care m-am ocupat şi care mi-au dat ceva bătăi de cap din simplu fapt că nu ştiam în funcţie de ce criterii să le aleg. Sfaturi de la persoanele din jurul meu nu prea am primit, fiecare dându-şi doar cu părerea, motiv pentru care am apelat la internet pentru a mă informa. Căutarea mea a avut şi un bonus ca să zic aşa, identificând între timp şi un magazin din care aveam posibilitatea să îmi achiziţionez acele corpuri de iluminat, în principiu pentru camera mea.

lumina3

EVALIGHT, un furnizor de soluţii inovatoare şi profesionale pentru corpurile de iluminat, comercializează o gamă variată de produse, peste 25000, motiv pentru care a reuşit să mă provoace să caut pe site corpuri de iluminat pentru toată casa, astfel scutindu-i şi pe ai mei (mama şi tata) de o muncă în plus.Acesta a fost un motiv în plus în a-mi face o listă de criterii de îndeplinit în a alege corpurile de iluminat corecte pentru fiecare spaţiu din casă. Primul detaliu ce mi-a atras atenţía a fost faptul mereu trebuie să țin cont de activitățile ce vor avea loc în camera în care urmează a fi montat corpul de iluminat. Detaliul care a trebuit să îl am în vedere era acela că unele camere au nevoie de o lumină mai puternică, altele nu. În strânsă legătură cu acest detaliu îl consituie și poziționarea corpurilor de iluminat, a căror lumină să nu trebuie să ajungă „direct în ochii persoanelor din camera respectivă”.

lumina1

De asemenea, trebuie să existe o concordanță între corpul de iluminat şi dimensiunea, culoarea pereților și mobilierul camerei ce urmeză a fi iluminată. Corpurile de iluminat, asemenea mobilierului pot fi considerate accesorii ce pot înfrumuseța o cameră sau nu, în acelaşi timp luându-se în calcul faptul că acesta va dăinui în acel spaţiu o mai mare perioadă de timp. Fiecare detaliu îi poate oferi camerei în care se regăsește  acel „ceva” care să atragă atragă privirile celor din jur într-un mod plăcut și subtil. EVALIGHT mi-a oferit oportunitatea, prin intermediu colecției sale de prestigiu de corpuri de iluminat(lustre moderne, candelabre tradiționale, aplice de perete, corpuri de iluminat economice, spoturi, becuri economice și halogene) realizate sub sloganul „Iluminat elegant în stil unic – EVALIGHT” să îmi iluminez întreaga casă, atât pe interior cât și pe exterior.

lumina2

EVALIGHT m-a salvat …. casa de mi-am luminat, într-un stil de lăudat !!!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns