Îmi place să călătoresc

Plăcerea de a călători cu avionul nu poate fi înlocuită cu nimic, tocmai de aceea de câte ori am ocazia de a merge un anumit loc si am posibilitatea de a ajunge acolo cu avionul, nu ezit pentru nimic în lume la a merge imediat si a-mi achiziţiona bilet de la aeroport. În fiecare an fac tot posibilul să ajung la Bucureşti şi să stau câteva zile la Ioana, o bună prietenă a familiei mele, dar şi la rude, astfel că în acele câteva zile pe care le stau în capitală sunt într-o continuă mişcare.

avion

În ciuda faptului că am carnet de şofer de câţiva ani, plăcerea de a merge cu avionul, dar şi drum aglomerat către Bucureşti mă face să renunţ la ideea  de a călători cu maşina personală acolo, astfel fiind nevoită să închiriez una pentru a avea cu ce mă plimba prin capitală. În primii ani după ce am devenit şoferiţă când mergeam la Bucureşti împrumutam o maşină de la rude, anul trecut Ioana a venind cu o idee mult mai bună, unul dintre motive fiind acela că nu a reuşit să ajungă să mă preia de la aeroport la sosire, iar în timp ce o căuta o soluţie, a identificat pe internet o firmă ce inchiriază maşini direct de la aeroport, astfel nemaifiind nevoită să renunţe câteva ore la servici şi să vină după mine la aeroport.

Imediat ce a găsit oferta, a contactat firma de închirieri maşini în ideea de a vedea dacă îmi poate închiria o maşina pe numele ei … care să mă aştepte la aeroport şi să îmi fie predată imediat ce ies din aeroport. Surpzina Ioanei a fost un succes garantat, eu fiind fel convinsă că aceasta mă aşteaptă la aeroport, însă imediat ce setarea avion a telefonului a fost dezactivată, am primit un mesaj de la ea în care aveam făcut un traseu cu privire la ceea ce am de făcut pentru a intra în posesia maşinii închiriate, pentru întreaga perioadă de poposire în Bucureşti.

masina-inchiriata

În ciuda faptului că în primă fază m-am simţit oarecum dezamăjită de alegerea Ioanei, imediat am realizat că încă o dată s-a dovenit a fi o prietenă adevarată gândindu-se mereu la mine, ştiind că experinţa din anul precedent cu maşina luată de la o rudă a dus la o serie de neînţelegeri, acum încercând să evite a mă lasa să am parte din nou de astfel de experienţe.

Imediat ce am urmat paşii trasmişi de Ioana prin mesaj, am intrat în posesia maşinii (o maşină pe care îmi doream să o conduc de mult) am pornit spre casa acesteia, cheia de la intrare găsind-o în maşină, Ioana gândindu-se la toate detaliile sosirii mele. Iniţiativa Ioanei ma luat prin surprindere, însă a fost binevenită provocându-mă ca anul acesta când merg la Bucureşti să procedez la fel, astfel având posibilotatea de a mă plimba prin capitală cât vreau, când vreau şi unde vreau fără a mai fi nevoită apoi să ofer explicaţii cu privire la ceea ce am făcut cu maşina lui.

avion 1

Zilele petrecute în Bucureşti (2 săptămâni) au trecut foarte repede, iar plecarea de acolo către Iaşi a fost tot cu avionul, maşina predând-o firmei tot la exact din locul în care am preluat-o, la aeroport, Ioana nemafiind nevoită să mă conducă la avion, plecările si sosirile mele fiind în timpul programului de lucru al acesteia.

Dacă până acum nu eram adepta apelării la diverse servicii oferite de anumite firme, acum prefer această variantă în schimbul oferii a tot felul de explicaţii în urma obţinerii unui bun sau serviciu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns