Îmi place să mă răsfăț

Întotdeauna  am  încercat  să  am o alimentaţie  sănătoasă, însă  toate acestea se datorează în principiu faptului că  am bunici care locuiesc la ţară  şi mereu ne-am aprovizionat de la ei cu tot ceea ce ţine de mâncare (lactate, legume, fructe şi carne). Unul dintre motivele pentru care am preferat să  ne aprovizionăm de la ţară  îl constituie  faptul că  mereu am susţinut alimentele ce se regăsesc la bunica  în grădină sunt sănătoase din pricina faptului că nu au atâtea “ciudațenii” în alcătuirea lor, asemenea celor din comerț.

legume

Alimentele și obiceiurile alimentare necorespunzatoare nu fac decât să ne afecteze sănătatea, astfel că indiferent ce consumăm- carne, lactate, legume sau fructe acestea au efecte benefice asupra organismului nostru, în funcție  de  proprietățile fiecăruia  în parte.Dacă stăm bine și ne gândim, pielea este primul lucru expus la pericolele, tocmai de aceea întotdeauna am fost preocupată să arat să să mă simt bine…. astfel internetul a fost  cel mai bun ghid al meu deoarece de aici am aflat lista alimentelor pe care trebuie să le consum zilnic  pentru a avea mereu o piele frumoasă.

Fructele și legumele nu trebuie să lipsesca din alimentația noastră de zi cu zi datorită vitaminelor, antioxidanților, betacarotenului și vitaminei C ce le conțin, astfel că alimentația noastră trebuie să fie variantă pentru ca organismul nostru să aibă de unde să extragă toate aceste substanțe.Agresiunile mediului înconjurator (radiații ultraviolete, soarele, frigul) ne atacă treptat pielea care este expusa mereu , indiferent că vrem sau nu, tocmai de aceea pe lânga fructele și legumele ce contribuie la aspectul sănătos al acesteia, sunt necesare și utilizarea unor crème și  uleiuri necesare întreținerii.

0404vitamine

Astăzi, pe lângă  toate legumele şi fructele care se pare că aduc numai beneficii pielii, folosesc tot felul de creme, produse de tradiție,  pe care le folosea și mama în urmă cu ceva ani și care mă ajută să  îmi menţin pielea hidratată  şi mai rezistentă la orice imtemperie.Iarna cand frigul usuca totul in jur pielea fetei si a mainilor este mereu expusa, astfel ca mereu folosesc tot felul de creme  și măști( Casetă cadou Happiness – Zmeură pentru față, pentru mâini – Cremă de mâini și unghii cu Argan, iar pentru corp – Doina ekulsie cu lăptișor de matcă)  pentru hidratare, toate din Gerovital H3 Derma+.

crema 3 crema 4

De asemenea , vara deși afară este foarte cald și ne hidratăm mereu cu apă  sau cu fel și fel de lichide, pielea are nevoie de produse de protecție solară și de o hidratare puternică datorită faptului că în toată aceată perioadă pielea transpiră datorită porilor dilatați, tocmai de aceea folosesc prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec deoarece reusește să îmi acopere toate nevoile .

Indiferent de anotimpul în care ne aflăm , pielea este sensibilă fiind  mereu expusă la variațiile climei, astfel că mereu trebuie să am grija de ea. Dacă în trecut foloseam fel de fel de crème pregătite în casă (legume, fructe, vitamine, ouă) , astfel că pierdeam foarte mult timp preparându-le, însă astăzi folosesc produse realizate de specialiști Gerovital și sunt tare mulțumită de efectele acestora  asupra pielii.

crema 2 crema

Întreaga gamă de produse pe care le folosesc în prezent sunt produse românești de calitate , astfel că pielea mea arată și se simte bine ceea ce mă face fericită .

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2015.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns