Imi place să scriu

                Perioada cea mai frumoasă din viata fiecărei  persoane o reprezintă  copilaria pentru simplu fapt că  avem libertatea  și posibilitatea să facem ceea ce simțim. Încă  din perioada copilariei mi-am dorit foarte mult să locuiesc la casa … însa acest vis abia acum începe încetul cu încetul  să se transforme în realitate.

xxx

                Visul meu va devei  realitate în momentul în care dimineața , indiferet că este vară sau iarnă, o  sa ies în curte cu o cana de cafea/ ceai în mână  și mă voi aseza într-un leagăn unde să o pot savura alături de persoanele cele dragi mie. În ultima perioadă  am descoperit o nouă pasiune  și anumea aceea de a scrie , însă am descoperit cu uluire faptul că  inspirația depinde de cele mai multe ori de mediul și momentul în care mă aflu .

muzica 4

În jurul nostru se află nenumarate surse de inspirație , fiecare  având  libertatea de a-și găsi propriul reper ce reuseste să  descuie lacătele labirintului ce conduc  către imaginație, către visele aflate în “hibernare” și  asteapta să devină realitate. Dacă  ar fi să descriu locul perfect în care aș sta mereu și aș scrie  sau citi o carte , acesta este într-un hamac sau un leagan ce se află la umbra unei salcii bătrâne ce își apleacă  crengile mlădioase asupra mea și mă  adapostește de razele puternice ale soarelui. Mereu mi-a placut să îmi petrec timpul liber în mijlocul naturii , dar făcând ceva util ,mai exact  să scriu, să citesc , să pictez … acesta reperzentând  pentru mine  mediul perferct pentru astfel de activități.

 muzica 5

                Natura din punctul meu de vedere este un mediu excepțional pentru a scrie deoarece aceasta îți   permite orice , să visezi … inspirându-te și oferindu-ți energia  de care ai nevoie. Natura și muzica bună  mereu mi-au fost muze în mai toate momentele în care am scris. Îmi place să ascult muzică mai tot timpul, mai ales când scriu și reusesc să mă regasesc câte o dată printre vesurile melodiilor pe care le ascult, astfel muzica face parte din mine .

muzica 2                    Îmbinarea  armonioasă dintre muzică  și natură  îmi oferă  idei, linistea , relaxarea  și răspunsurile a căror raspunsuri nu le gasesc la momentul potrivit. De fiecare dată când ascult muzică și mă  aflu în mijlocul naturii reușesc să mă regasesc și să conștientizez ceea ce simt cu adevarat.

Cu alte cuvinte tot ce mă  inconjoară mă inspiră …

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns