Îmi voi testa norocul

În ultima perioadă prin toate locurile unde mergeam, la prieteni, cafenele, serviciu peste tot cuvântul fotbal își făcea simțită prezența în mai toate discuțiile dintre bărbați. Deși nu este politicos ceea ce am făcut, am tras cu urechea la discuțiile lor pentru a afla care e motivul pentru care principalul lor subiect de discuție era fotbalul.Anul 2016 a fost întradevar anul fotbalului, în vară având loc a 15-a ediţie a Campionatului European de fotbal, EURO 2016. Atenția tuturor bărbaților în această perioadă s-a canalizat asupra televizoarelor, a teraselor unde existau TV-uri și se puteau întâlni cu prietenii și nu în ultimul rând asupra pariurilor sportive.

Deși nu știam foarte mult detalii despre lumea fotbalului, toate discuțiile auzite m-au provocat să cercetez mai în detaliu ce se întâmplă în această lume a fotbalului, astfel poate aveam ocazia de a afla de ce toți bărbații sunt captați de acest joc. În timp ce căutam pe internet informații, întâmplător am intrat pe un site de pariuri sportive online, Biletu-zilei.com. Imediat ce am intrat pe site, m-am uitat să văd o listă de echipe din care să aleg una, care cred eu că va câștiga, dar din păcate nu am fost inspirată deloc.

ff

Site-ul Biletu-zilei.com nu face decât să ofere informații din lumea sportului, precum: articole și sfaturi utile, sugestii de ponturi și pronosticuri, bilete recomandate, avancronici la meciuri și evenimente importante, recenzii la agenții de pariuri online, unelte ce te pot ajuta să câștigi mai mult la pariuri etc. Interesant mi s-a părut faptul că site-ul este dedicat doar persoanelor peste 18 ani, în ideea că acestea au discernământ și știu ce fac, sau cel puțin așa ar trebui. Datorită riscului la care sunt expuse persoanele participante și neșansei de a nu câștiga mereu, site-ul îi atenționează mereu pe participanți să nu investească sume mari de bani în pariuri, toate acestea doar din motive de securitate.

Denumirea site-ului ma făcut să cred că totuși pe undeva voi găsi o posibilitate de a paria cu o echipă, doar așa de probă să văd ce se întâmplă, deși nu speram  sau intenționam să câștig ceva anume, ci eram doar curioasă să văd cum funcţionează. Cercetând în continuare site-ul am aflat cu stupoare că acesta nu îmi va oferi această oportunitate, scopul acestuia fiind acela de a oferi informații legate de pariurile sportive și jocurile de noroc. Cât despre informațiile oferite pe site acesta nu asigură corectitudinea lor, vina fiind „aruncată” direct spre sursă. Casele de pariuri către care ma direcționat Biletu-zilei.com sunt :Betano, Unibet, Fortuna, Winmasters, Sportingbet, betfair, 888 sport și NetBet.

pariu-1

Intenția mea de a îmi testa norocul și de a vedea ce înseamă să pariezi, s-a spuberat în doar câteva minute, fiind informată de site că pentru a paria trebuie să accesez site-urile agențiilor de pariuri online, unde sunt obligată să respect  termenii şi condiţiile acestora. Site-ul oferea o listă cu casele de pariuri online, cu bonusurile oferite de fiecare în parte, respectiv un top al acestora. În urma unui sondaj de opinie apărut la începutul anului, la care au participat aproximativ 600 de persoane care au votat  casa de pariuri favorită, Biletu-zilei.com a prezentat un top al acestora, după cum urmează:

pariu

În ciuda faptului că nu am reușit să pariz online pentru o echipă, indiferent care ar fi fost aceea, accesarea site-ului Biletu-zilei.com mi-a oferit oportunitatea de a afla foarte multe lucruri interesante despre pariurile online. Toate informațiile citite și trimiterile către diversele case de pariuri nu au făcut decât să îmi infirme tot ce bănuiam până atunci despre pariurile sportive, având în vedere că jucătorii înainte de a se înscrie în competiție au posibilitatea de a se informa asupra a ceea ce urmează a face.

Asemenea tuturor jocurilor de orice natură și acesta are părți bune și părți rele, însă dacă te consideri o persoană norocoasă și informată în acelasi timp, merită să riști. În viață tot ce ne înconjoară ne obligă la un moment dat să riscăm, ba chiar uneori pierderile sunt colosale, nu ca în cazul unui pariu sportiv, unde suma depusă în joc nu este impusă de nimeni. În cazul pariurilor sportive totul de face cu acordul participanților, motiv pentru care nu sunt acceptate persoanele sub 18 ani.

bb

De acum, am să încerc să mă informez mai mult despre lumea sportului și să îmi încerc și eu norocul măcar o dată în cadrul unui pariu, poate chiar am noroc și inspirație și o să și câștig, dar mai înainte de toate o să mă apuc de studiu intens.

Norocul îmi voi încerca, iar dacă bani nu voi câștiga , măcar curiozitatea îmi voi împăca !!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns