În gura lumii

În urmă cu câteva săptămâni am auzit o frază, „Vezi dacă nu a avut o situaţie financiară bună, nu a angajat o firmă de pompe funebre să se ocupe de înmormântarea tatălui său” care în mintea mea a dat naştere unor semne de întrebare şi a unor calcule, verificând astfel dacă e adevărat ceea ce se spune sau nu.

Ideea ce mi-a trecut prin minte a fost aceea de a îmi nota pe o foaie de hârtie avantajale şi dazavantajele colaborării cu o firmă de servicii funerare. Conform celor auzite, singurul dezavantaj al unei astfel de colaborări îl constituie banii pe care ar trebui să îi achiţi în urma prestării unor astfel de servicii, însă concluzia la care am ajuns eu nu a fost aceiaşi.

funer

Așezând pe hârtie avantajele colaborării cu o firmă de pompe funebre am realizat că nu poate fi decât un beneficiu, aceasta ocupându-se de toate detaliile unei înmormântări. Ce poate fi mai important în acele momente în care esti îndurerat, să se ocupe alte persoane de toate detaliile unei înmormântări sau să umbli tu drumuri până ce reușești să pui la punct toate amănuntele unui astfel de eveniment ???

Pe lângă toate aceste, important din punctul meu de vedere este și faptul că firmele de pompe funebre se ocupă de înmormâtare de la cel mai mic până la cel mai amplu detaliu, sau cel puțin asta am văzut că au făcut cei de la Agenția Funerară Paul (Funerare-nonstop.ro), la înmormântarea  unei rude din Bucureşti. Genial mi s-a părut în primul rând faptul  aceasta se ocupă de toate detaliile unei înmormântări gratuite, în baza unui unui talon de pensie.

funer2

Indiferent de pachetul de înmormântare ales, Agenția Funerară Paul se ocupă de toate detaliile unei înmormântări, de la cele mai mici până la cele mai mari detalii, de care, după părerea mea, familia defunctului nu se poate ocupa, luând în calcul durerea şi tristeţea de care suferă în acele momente. Detaliile unei înmormântări nu se pot compensa cu suma de bani achitată către firma de pompe funebre, care îşi pune la dispoziţie seriozitatea, promptitudinea, devotamentul, discreţia  şi profesionalismul în îndeplinirea sarcinilor şi valorilor după care se ghidează.

Colaborarea cu o astfel de firmă presupune ducerea la bun sfârşit a tuturor detaliilor unor înmormântări, fără prea mult stres, alergătură şi nenumărate liste, amănunte care într-un final realizezi că nu au fost realizate aşa cum ţi-ai fi dorit. Calculând şi comparând ce presupune o înmormântare făcută cu ajutorul unei firme specializate şi una de către ruda defunctului, am realizat că alegând varianta doi rişti să fii dezavantajat, dezminţind astfel ideea că angajarea şi colaborarea cu o firma de pompe funebre implică costuri mai mari.

funer1

 

Dacă cu  Agenția Funerară Paul vei colabora de griji vei scăpa !!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns