În lumea online-ului

În urmă cu un an, la îndemnul unei bune prietene Irina m-am apucat de scris pe blog, toate acestea sub stricta supravegherea a acesteia. Bloggingul și ideea de a posta aici articole era o lume cu totul nouă pentru mine, motiv pentru care Irina a deținut rolul de profesoară ceva vreme. Uneori și astăzi o necăjesc cu nenumărate întrebări,  asta când ajung să îmi prind urechile în tehnologie.

hosting-3

Prezența în această lume a onlinu-lui ma făcut să înțeleg că cea mai bună campanie de promovare poate fi făcută în mediul virtual, unde numărul navigatorilor este în continuă creștere. Ideal pentru a testa această oportunitate ar fi să o conving pe mama, care este broker de asigurări să își facă o un site unde să își promoveze afacerea. Ideea de la care am plecat a fost aceea că internetul o va ajuta să își promoveze serviciile. Orice variantă de promovare merită încercată, până la urmă nu aveam nimic de pierdut.

Crearea unui site pentru afacerea mamei mi-a adunat în minte 1001 întrebări cărora nu le găseam răspuns. Propunerea către mama era făcută …. nu aveam cum să mai renunța la o mai ajuta, motiv pentru care am încercat să caut pe internet cât mai multe informații cu privire la crearea unui site și ce înseamnă promovarea unei afaceri în mediul online.

hosting-1

Recunosc, câteva zile am fost într-o continuă căutare și studiu, până când am descoperit site-ul Clausweb.ro, una dintre cele mai vechii firme de hosting din România. Claus Web oferă servicii de găzduire, înregistrare domenii ro, com, exact ce cauta și aveam și eu nevoie. Siguranța și stabilitatea au fost principiile ce au stat la bază în celor 11 ani de experință a  CLOUD Hosting Service Provider.

Întrebarea care mi-a trecut prin minte în acele momente a fost dacă pe acest site o să găsesc ceea ce îmi trebuie pentru ai promova afacerea mamei. La prima vedere părea că site-ul oferă servicii profesionale de Găzduire Web, Hosting Reseller, Cloud VPS și Servere Web, exact ceea de ce aveam eu nevoie și cei peste 10000 de clienți ce se bazează pe  Clausweb.ro.

hosting-2

Primele informații asupra cărora m-am oprit să le cercetez au fost Pachetele Web Design, am trecut către Cloud Hosting și m-am oprit la găzduire fișiere cloud. Diversitatea serviciilor oferite m-au reținut și m-au trimis de la secțiune la alta a site-ului, aflând astfel foarte multe informații de care aveam nevoie. Calitatea serviciilor de hosting asigurate prin suportul și experința ehipei tehnice a constituit un motiv pertinent ce m-a provocat să îi recomand mamei inițierea unei colaborări cu ClausWeb.

Conectivitatea excelentă  cu principalele rețele de internet din țară și localizarea printre cele mai bune data centere din țară a constituit un avantaj în a alege ClausWeb ca și colaborator. De asemenea, un alt motiv pentru care am continuat să studiez oferta acestora a fost faptul că este printre primii hosting provider din România care a adus tehnologia SSD în domeniul shared hosting. Informațiile citite pe site mi-au fost confirmate de feedback-ul oferit de unii dintre vechii colaboratori ai celor de la Clausweb.ro.

hosting

Posibiltatea testării gratis, timp de o săptămână a Pachetului Găzduire Web Hosting cPanel îmi va confirma sau nu cele citite pe site-ul celor de la Clausweb.ro. Siguranța calității produselor oferite este demonstrată de această „ante -colaborare”, prin intermediul căruia viitorul colaborator are posibilitatea de a testa ceea ce dorește să achziționeze.

Dacă de ofertă esti încântat și serviciile Clausweb le-ai încercat,  instant pe internet esti și postat.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns