În vacanţă

În fiecare an când am concediu de la service încerc pe cât posibil să îmi schimb destinaţia de vacanţă , desi anul acesta am reuşit să ajung atât la munte, la mare dar şi la Bucureşti – unde visez să ajung de câţiva ani .

vacanta
În urmă cu câteva săptămani, o dată cu sosirea toamnei am plecat într-o mini- vacanţă de 2 sămptămâni la Bucureşti . În ciuda faptului că am şcoală de şoferi , până în prezent nu am reuşit să îmi cumpăr o masină, dar sper să o pot face în viitorul apropriat.
Deşi am stat 2 săptămâni în Bucureşti, am reusit să îmi vizitez toţi prietenii şi rudele , asta cu ajutorul KoolDrive închirieri maşini Otopeni , firma care mi-a închiriat pentru această perioada o maşină cu care am reuşit să mă plimb prin tot oraşul, fără a depinde sau deranja pe unul dintre prietenii mei.

vacanta 2
Dacă de la Iaşi la Bucureşti am mers cu avionul pentru a nu pierde mult timp pe drum şi pentru a evita a merge cu trenul ( deşi îmi place, durează mult), sau autocarul ( care iarăşi nu este cea mai bună alegere pentru mine pentru că am rău de maşină) în Bucureşti am închiriat o maşină.
Maşina de la firma de închirieri ma aşteptă la aeroport , conform informaţiilor completate de mine în cadrul formularului de rezervări online, asta numai dupa ce mi-am ales masina cu care am dorit să mă “mişc “ prin tot Bucureştiul . Întotdeauna mi-am dorit să îmi cumpar un Hyundai Santa Fe , iar dorinta mea se pare ca a fost îndeplinită parţial având norocul să deţin şi să conduc maşina asta pentru două sămptămâni.

vacanta 3
În prima zi am fost foarte speriată de ideea de a conduce în Bucureşti , având în vedere că mai toată lumea spune un singur lucru : “traficul în Bucureşti este infernal , iar dacă nu ai grijă imediat ai şansa să te trezesti cu masina avariată” , însă am ajuns la concluzia că dacă esti un pic atent şi ai un pic mai mult curaj nu vrei întampina nici o problema de acest gen.
Cu toate acestea, am evitat să circul prin zone super agglomerate şi în timpul orelor de vârf pentru a nu “mă stresa” , că doar na eram în vacanţă. Dacă masina am prelua-o de la avion când am sosit în Bucreşti , predarea ei s-a făcut în aceasi modşi în aceiasi locaţie, datorita faptului că înapoi către Iaşi am amelat din nou la avion.

vacanta 1
Trecând peste toate acestea , mă bucur enorm de mult că am reuşit să evadez , şi chiar dacă timpul a fost scurt, am reusit să uit de tot ce era legat de Iaşi , deşi la un moment dat mi s-a făcut dor de oraşul meu. , însa nu-i bai , restul de 351 de zile din an sunt non –stop aici .
Dacă anul acesta am reuşit să ajung la Bucureşti , sper din tot sufeltul ca anul viitor să am posibilitatea să vizitez şi Clujul , un alt oraş al sufltului meu – toate astea darorită prietenilor care mă leaga de acele locuri.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns