Maşina mult dorită

În vară am reuşit după un timp îndelungat să adun toata suma de bani necesară achiziţionării unei maşinii pe care mi-o doresc de când eram mic copil. După zile întregi de căutări , fratele meu Radu identificat o maşină la Bucureşti care arată exact aşa cum îmi doream eu, iar imediat după ce am văzut câteva poze am şi sunat pentru a afla mai multe detalii.

spalatorie 2
Convorbirea telefonică a fost benefică pentru că imediat ce am închis telefonul l-am anunţat pe Radu ca plecăm la Bucureşti la sfârşit de săptămană. Zis şi făcut … vineri dimineaţă ne-am învoit de la servici şi am plecat spre Bucureşti la prima ora pentru a avea timp să trecem şi pe la nenumaratele rude pe care le avem pe acolo.
O dată ajunşi, l-am contactat pe proprietar, iar acesta a preferat să vină cu maşina acolo unde sunt eu ( la rude) pentru a o vedea. În numai doua ore maşina a intrat în posesia mea, astfel că am avut ocazia să merg să fac o tura cu ea prin Bucureşti pentru cumpărături. Magazinele la care m-am oprit aveau lângă ele o firmă de curăţenie sau detailing auto interior, unde am lăsat maşina şi cât am stat la cumparături , interiorul acesteia a arătat ca nou, asemenea exteriorului deşi nu era datoria lor să facă şi acest lucru.

spalatorie 1
În ciuda faptului că maşina este din 2012, arată impecabil atât la interior, cât şi la exterior, tocmai de accea am îndrăznit să apelez la firma de curăţat, plecând de la ideea că tehnicile şi produsele de curăţare folosite de ei sunt profesionale . Interiorul maşinii arată impecabil şi numai era plind de praf ca atunci când am preluat-o de la fostul proprietar, acesta tinând-o mai mult într-un garaj, având în vedere că fiica sa nu o folosea decât la ocazii speciale.
Înainte de a prelua maşina de la curăţătorie am primit de la aceştia o serie de îndrumări cu referiere la curăţarea tapiţeriei, aceştia stiind că masina lasată la ei am cumparat-o cu doar câteva ore în urmă. Acasă când am ajuns, ai mei m-au întrebat cum de m-am decis să merg să îmi schimb tapiţeria la interior, iar eu le-am explicat cadoar am trecut pe la o curăţătorie care a făcut o super treabă, tocmai de aceea interiorul arată ca nou.

spalatorie
Auzind toate acestea verişoara mea a întrebat dacă curăţătoria se ocupă şi de canapele şi fotolii din casă , pentru că s-a plictisit să le curăţe , dar fără nici un efect, aceastea arătând mereu la fel, deşi ea folosise fel de fel de produse. I-am lăsat cartea de vizită a acestora şi sper din tot sufletul să îi fi fost de folos.
Se pare că această scurtă călătorie la Bucureşti a fost benefică pentru mine deoarece am reuşit să îmi achizitionez maşina dorită , în acelaşi timp să o fac să arate ca nouă , dar şi pentru verisoara mea care a reuşit să scape de curăţat canepelele din casă.

spalatorie 3

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns