Minte sănătoasă într-un corp sănătos!

În urmă cu câteva zile, întâmplător am descoperit un articol ce mi-a atras atenţia şi ma provocat în acelaşi timp să îmi pun multe semne de întrebare, la care încă mai caut răspuns. Articolul făcea referire la un studiu realizat de Universitatea Sao Paulo din Brazilia, prin intermediul căruia sa ajuns la concluzia că aproximativ 4% (aproximativ 298.377.374 persoane) din populaţia Planetei moare din pricina sedentarismului.

În cei 10 ani de cercetare, s-a confirmat faptul că mare parte din populaţia activă a planetei, îşi desfăşoară activitatea stând pe scaun aproximativ 4 ore pe zi. De altfel, se spune că în acest interval de timp funcţiile organismului încetinesc, motiv pentru care organele interne funcţionează mai lent.

salon

Citind articolul am conştientizat faptul că eu îmi petrec aproximativ 8 ore pe zi stând pe scaun, acesta fiind probabil motivul pentru care de câte ori ies de la serviciu simt nevoia să mă plimb cel puţin o jumătate de oră. Acum că vremea frigoroasă îşi face simţită prezenţa, plimbarea numai este o variantă bună, cu alte cuvinte am fost nevoită să caut o altă soluţie de a evada din rutină măcar câteva minute pe zi.

Provocarea a venit din partea unei bune prietene care ma îndrumat către un salon, foarte renumit în Bucureşti datorită serviciilor şi produselor de calitate oferite clienţilor. Am tăcut, am ascultat propunerea Mădălinei, însă nu am recționat în nici un fel la spusele acesteia.

Imediat ce am ajuns acasă şi am prins ceva timp liber, am deschis laptopul şi am început să caut pe internet informaţii despre Mirrors Beauty Salon. Primele informaţii pe care le-am identificat au cele legate de inaugurare, care se pare că a fost realizată cu mare fast. Personalităţile lumii mondene ce au fost prezente la eveniment, au putut testa o parte dintre produsele  bio utilizate în salon. Împachetările cu ciocolată şi aur, oja parfumată, respectic tratamentele cu celule stem şi venin de şarpe au fost o parte dintre senzaţiile inaugurării.

mirrors-beauty-salon2

Imediat ce am început să aflu cât mai multe detalii despre salon, deja îmi imaginam cum e să ai parte de împachetări cu pudră de aur, ionizare cu fructe, toate aceste numai după ce ai fost torturată de o epilare pe bază de zahăr. Pe lângă toate acestea, frumusețea și sănătatea se obțin la Mirrors prin intermediul antrenamentelor de electrostimulare musculară cu tehnologia JustFit, cu ajutorul aparatelor de XBody. Produsele bio utilizate alături de tehnologia de ultimă generaţie JustFit, sunt considerate un ajutor important în menținerea sănătății, supleții și a unui aspect fizic armonios.

Gama de servicii oferite în exclusivitate de salon mă provoacă să apelez diversele antrenamente pentru remodelarea corporală şi tonifiere musculară oferite de Mirrors Beauty Salon în cel mai scurt timp. După 8 ore de stat pe scaun la birou, activitate repetată 5 zile din 7, mă „întărâtă” să am parte măcar de o  tonifiere musculară rapidă în fiecare zi. Activitățile de zi cu zi de după program o să mă țină mereu ocupată și probabil că nu o să ajung decât o dată sau de două pe săptămână la salon.

salon-2

Cu toate că am avea nevoie de astfel de răsfăţ mai tot timpul, măcar o dată pe săptămână o să încerc sa profit şi eu de această oportunitate.  Dacă stau bine şi mă gândesc, lista motivelor de a ajunge la salon cât mai des poate fi foarte lungă, însă am să mă rezum doar la câteva, care sunt cele importante pentru mine.

O ședință de remodelare corporală și eliminarea celulitei este bine venită oricărei femei care gătește acasa (poate și la job), fiind nevoită mereu să guste ceea ce gătește. Printre ele mă regăsesc și eu, un ajutor de bucătar al mamei (sau bucătar cu drepturi depline când gătesc prăjituri, acestea fiind specialitatea mea).

salon-1

Apropierea sărbătorilor de iarnă, când toate vrem să arătăm bine, fugărește pe majoritatea femeilor către sală sau saloane, însă eu o să îmi pregătesc din timp terenul, pentru a nu lasa totul pe ultima sută de metri. Ofertele culinare din acele câteva zile, cu siguranţă va provoca toate femeile, inclusiv pe mine, să alergâm către salon pentru o remodelare corporală, celulita fiind nuşmanul principal al nostru în acea perioadă. „Porcul nu se îngrașă în Ajun” este o zicală ce confirmă cele spuse de mine anterior. În câteva ședințe la salon nu se pot vedea decât rezultate minime, dar eu îmi doresc mai mult de atât.

gg

În ideea de a rămâne veşnic frumoasă şi tânără (conform premizei salonului) o să încerc să beneficiez cât mai curând de serviciile de calitate ce mă vor face să mă simt ca într-o oază de relaxare și eleganță. Indiferent cu prolemă vei avea, Dr. Cristina Bejan ți le va rezolva.  Alătură-te și tu salonului Mirrors Beauty Salon și de sărbători vei arata excepțional.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns