Nou pe piața din România

Căderea comunismului, în România, dar și în restul țărilor ce erau sub tutela Zidului Berlinului a însemmat reașezarea sistemlui politic și geostrategic pe întregul continent. Instituirea Uniunii Europene, aderarea a cât mai multe state, dar și respectarea unor valori pragmatice (democrație, libera circulație a mărfurilor si persoanelor, moneda unică, etc)  au stat la baza acesteia și au condus la ceea ce suntem noi astăzi.

transport-marfa-are-1000x400

Libera circulație a mărfurilor este unua dintre libertățile fundamentale ale pieței interne a Uniunii Europene, astfel fiind posibil consolidarea și aplicarea unei game largi de produse care fac obiectul armonizării la nivelul acesteia. Comerţul cu mărfuri între statele membre ale UE , dar şi alte ţări terţe este astăzi considerată o afacere de succes la baza căreia stă colaborarea.

În prezent, România are un număr foarte mare de firme ce au ca și domeniu de activitate transportul de marfă intern și extern, astfel că pe piață există o mare cerere de șoferi ce dețin carnet de conducere pentru astfel de mașini. În urmă cu mai mulți ani meseria de șofer transport marfă era în „vogă”, astfel că foarte mulți prieteni de familie s-au direcționat atenția către acest domeniu. Povești legate de această meserie am avut ocazia să tot aud de-a lungul timpului, însă acum în ultima perioadă acestea au cam început să coincidă și m-au transformat într-un mic cercetaș.

ulei-4

Povestea cu care se laudă toți prietenii noștri șoferi este noua descoperire făcută, noul Shell Rimula Ultra 5W-30 obtinut prin Tehnologia Dynamic Protection Plus. Mașinile au fost și vor fi mereu un prieten de nădejde pentru orice bărbat, în special pentru șoferi. Relația dintre aceștia și mașini se spune că este una mai specială, cei mai mulți oferind mașinii mai multă importanță decât ar fi necesar.

Dar să revenim la tiriștii mei, care se pare că își împărtășesc acelasși idei când e vorba de mașini, noutatea și ideea care o împărtășesc toți este noul produs din gama de uleiuri Shell Rimula pentru motoare grele diesel. Istorisirile spuese de șoferi despre noul lubrifiant pentru motoare grele Shell Rimula Ultra 5W30, m-au provocat să dau un serch pe google pentru a afla dacă cele auzite erau doar povești sau chiar acest nou produs a reușit să le trezească interesul.

ulei-2

Goole un prieten de nădejde și de această dată m-a direcționat către diferite pagini de internet ce mi-au oferit atât de multe informații despre Shell Rimula Ultra 5W30, că sincer dacă aș avea mașină cu siguranța l-aș fi cumpărat.

Noul produs din gama uleiurilor Shell Rimula pentru motoare grele diesel, depășește în prezent cele mai exigente specificații europene fiind aprobat pentru utilizare în motoarele disesel (vehicole Euro 4, 5 și  6) , dar și pentru cele echipate cu sistem de recirculare a gazelor de eșapament (EGR).Producerea unui ulei de bază sintetic, fabricat din uleuri naturale, prin intermediul tehnologiei patentate Shell PurePlus nu  a făcut decât să satisfacă cererea pieței, în creștere, pentru uleiurile ce au un „consum redus de carburant „.

ulei-3

Se pare că Shell Rimula Ultra 5W-30 este un produs ce  combate acumularea acizilor și a depozitelor în zone vitale, cum ar fi baia de ulei, inelul cu piston, cilindre și căptușeala supapelor. Nou lubrifiat se datorează în principiu tehnologiei inovatoare Shell Dinamic Protection Plus – o combinație unică între Tehnologia Shell PurePlus (proces proprietate a companiei Shell) și Adaptive Aditiv Technology.

ulei

Shell Helix Ultra 5W -30 furnizează :

  • cu până la 56% o mai bună protecție impotriva uzurii motorului
  • o durată extinsă de viață a uleiului
  • o îmbunătățire a economiei de combustibil de 2%

Imediat după ce am citit despre avantajele aduse de Shell Helix Ultra 5W -30 vehicolelor cu motoare diesel de capacitate mare am ajuns la concluzia că poveștile prietenilor „șoferi de tir” sunt reale. Menținerea vehiculelor în stare de funcționare fără probleme și reducerea riscului de avarii constituie un avantaj pentru cei care folosesc Shell Helix Ultra 5W -30. O bună funcționare a vehiculelor și menținerea lor pe șosea pentru cât mai mult timp constituie un profit pentru orice afacere.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns