O nouă provocare

Luna octombrie este pe sfârşite, deci în aproximativ o lună jumătate sărbătorile vor bate la uşa fiecăruia dintre noi. Supermarketurile au început deja să se aprovizioneze cu tot felul de dulciuri pentru sărbători … care se pare că se sproprie cu paşi din ce în ce mai repezi. Sărbatorile vin …deci deja trebuie să ne gândim când începem să facem planificările pentru acea perioadă care se pare că este „ un pic mai agitată“ decât de obicei.

CURAT 2
De fiecare dată, înainte de sărbători când încep curăţenia în casa , împreună cu mama , ne facem „un plan de bătaie “ pentru a ne organiza cât mai bine. Întotdeauna înainte de a începe curățenia caut întotdeauna diverse metode de a-mi uşura munca pentru a o face cât mai simplă.
Dacă de mare parte de curăţenie ne ocupăm noi, ceea ce ţine de curăţat covoare şi tapiţerie se ocupă firmele de curăţenie, asta acum în ultima perioadă. Un cămin îngrijit asemenea caseii noastre care este destul de mare, necesită identificarea unor metode eficiente de curăţare şi întreţinere acesteia, casa fiind cartea de vizită a fiecăruia dintre noi.

curat
Unul dintre motive este faptul că mare parte din timp îl petrecem la servici, iar după o zi de muncă , sincer nu mai ai chef şi nici timp să curăţăm tapiţerii. Dacă înainte când locuiam în Iaşi se ocupa bunica de această parte a curăţeniei, acum de când ne-am mutat la Bucureşti suntem nevoite să ne facem singure curăţenia, fără ajutotul bunicii ce a rămas la Iaşi.
Un alt motiv pentru care am renunţat să facem această activitate este acela că în urmă cu doi ani, împreună cu mama am decis să curăţam noi canapeaua din living, dar fiind vorba despre o canapea tapitată albă pe deasupra, nu a făcut decât să înrăutăţim situaţia cu super idile noastre de curăţare. În urma torturării acesteia, se pare ca a ajuns tot la curăţătorie de unde s-a întors ca şi nouă.

curat 3
De când stăm în Bucureşti de fiecare dată când ne decidem să facem curăţenie sunăm din timp la firma de spalare canapele în Bucuresti facem programare iar băieţii vin şi i-au tot ce însemnă scaune, canapele, saltele ( bineînţeles doar cele care necesită a fi curăţate), iar în cîteva zile acestea sunt la locul lor , dar de aceată dată arătănd ca şi noi.
Covoarele şi mocheta de asemenea ne creză mereu problem , deci soluţia vine mereu din parte firmelor ce se ocupă de curăţarea lor. Cu alte cuvinte întotdeuna găsim soluţii atunci când avem nevoie de ajutor specializat, însă totul e să vrem acest lucru.

809377086

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns