O nouă provocare

Anul acesta se împlinesc 7 ani de la debutul SuperBlog , prima editie a acestuia având loc în anul 2008 – aceată platform fiind considerată cea mai longevivă competiţie de bloggind din Romania, ajungand astăzi la cea de-a 11 a editie : SuperBlog 2015.

blog
Cariera mea de blogger este la început de drum … aceasta fiind a 2 a editie SuperBlog la care particip – acum ca şi prima dată sunt emoţionată , dar în acelaşi timp plină de entuziasm şi încredere că voi face faţă provocării.

Cum am ajuns să particip la competiţia SuperBlog şi de ce particip din nou ???
`
Ghidul si mentorul meu este Irina, o prietenă foarte bună care mă ţine mereu la curent în legatură cu noutăţile în materie de campanii şi concursuri în aceasta lume a bloggingului. Irina a fost persoana care ma provocat prima dată în ceea ce priveste participarea la Campania SuperBlog din primavară , dar şi în cea de acuma.
În cadrul primei ediţii am învăţat ceea ce înseamna socializare, competiţie, date limite , dar şi foarte multe lucruri noi cu privire la sponsorii şi partenerii ce sustin Campania SuperBlog.

blog 1
Daca în primă fază când m-am înscris în campanie eram oarecum speriată de ceea ce mă asteapta, la final am fost foarte mândră , mai ales în momentul în care am primit cadoul celor de la SuperBlog alături de Diploma de Participare.
În cadrul acestei ediţii sper să reusesc să “activez armele persuasiunii, expresivităţii şi comunicării “ şi să reusesc să obţin un rezultat mai bun la final, acum că am şi ceva experinţă “în spate”.
În ciudata faptului că numărul participantilor este mai mare de 100, cred cu tărie că în această ediţie SuperBlog o să reusesc să “ mă adun “ şi să raspund cu promtitudine şi stoicism provocărilor.

blog 2

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns