O zi din viața mea

Asemenea tuturor zilelor , în timpul săptămânii  programul meu este unul  destul de bine conturat şi spun asta pentru că mă consider o persoană destul de  organizată . În fiecare dimineaţă  în  mod  normal  ar  trebui să  sune  ceasul şi apoi să mă trezesc , însă de cele mai multe ori sunt treaza inainte ca acesta să  îşi facă  simtită  prezenţa.

clock

O zi din viata mea , mai bine spus din timpul săptămânii este  “full” .  Zilnic ( luni – vineri)  mă trezesc mereu în jur de ora 5 jumatate  , iar până  la 7 când  plec de casă spre serviciu  reusesc să fac o mie  şi una de chestii ( îmi pregătesc cafea  – timp în care i-au micul dejun, îmi pregatesc pachetul pentru servici , mă imbrac, machiez , etc. ) toate acestea  într-un timp foarte scurt .Programul la serviciu  începe la 7:30 şi se termina la 4 , însă uneori  ziua de munca nu este gata atunci, deoarece în viaţa mea mai există  si un al doilea job , însă aici nu exista un program fix, ci  lucrez numai când este nevoie, fiind vorba de o muncă de teren mai mult .

clock 2

În zilele în care  nu merg şi la al doilea  job, de obicei merg acasa şi o ajut pe mama la treburile casnice ( călcat, gătit, curăţenie , etc.)  sau dacă  nu, mă apuc de scris pe blog sau de citit. Mereu mi-a plăcut să îmi petrec timpul făcând ceva util atât pentru mine, dar şi pentru cei din jurul meu.Dupa cum se poate observa sunt o persoana activă şi  niciodata nu am un program fix …. fiind mereu într-o continuă mişcare , tocmai de aceea port cu mine mereu în geanta un deodorant antiperspirant de la Rexona .

Rexona_infografic-586x800

Dar totuşi de ce Rexona, m-au intrebat prietenele mele?

Produsul care mi-a atras atentia şi pe care îl am mereu în geantă  este deodorasnul Rexona Sexy  – un antiperspirant ce îmi oferă  protecţie  48 de ore şi a cărui parfum rezista la fel de mult.Produsele din marca Rexona nu m-au dezamăgit niciodată  datorită tehnologiei unice dezvoltate ce îmi oferă  protecţie şi prospetime întreaga zi. Toata gama de produse Rexona a fost creată  pentru a ne proteja împotriva  mirosurilor  neplăcute , oferindu-ne în acelaşi timp prospeţime de durată şi miros plăcut.

rexona woman antyperspirant rozowy sexy spray (1)

 

Produsul care mi-a atras atenţia din întreaga gamă de produse Rexona este întocmai Rexona Sexy , un antiperspirant ce îmi satisface toate nevoile , oferindu-mi protecţie  şi miros plăcut timp de 48 de ore . Parfumul sensual al deodorantului mă însoțește întrega zi , oferindu-mi protectie și mult curaj de a fi mereu în mișcare.

rexona_logo

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns