Salvată în ultima clipă

Astăzi agenda este indispensabilă pentru mine ,asemenea oglinzii , regăsind-o mereu în geanta mea . Întâmplările de zi cu zi m-au făcut să ţin mereu cont asupra a ceea ce am de făcut , mai ales când vorbim despre termene limită.

stampila 4
Imediat după ce am terminat cu bacul, m- am înscris la faculatate unde am avut parte de o mică aventură ce ma făcut oarecum „dependentaă„ de agendă şi de planificarea unor evenimente de au deadline. În primul an de facultate, primul semestru , asemenea tuturor studenţilor aveam şi alte preocupări, nu doar aceea de a învaţa mereu ca în perioada liceului. Timpul îmi era oarecum condiţionat de cursuri … care mă ţineau mai toată ziua pe la facultate , astfel ca am ajuns cu 3 săptamani înainte de sesiune să realizez că nu am reuşit pe parcurs să învăţ tot ce mi s-a predat în timpul semestrului şi de realizat câteva proiecte.

stampila 3
În ciuda faptului că mereu am susţinut că nu sunt o persoană norocoasă , de această dată norocul mi-a suras şi am reusit să fac faţă cu brio tuturor examenelor , mai puţin unuia care mi-a creat ceva emotii mai multe. Norocul meu a fost faptul deşi proiectele trebuiau printate, legate şi predate până la o dată limită , acestea trebuiau trimise profesorilor şi pe e-mail cu 2-3 zile îaninte de examen .

stampila 2
Sesiunea este o perioadă contra cronometru , motiv pentru care nu am reuşit să printez proiectul până în ultima clipă , când la xerox am fost anuntată că le lipseste un program şi nu îmi pot deschide fişierul ce conţine proiectul . Panica şi-a făcut simtită prezenţa şi am plecat spre facultate foarte dezamajită, însa la un moment dat am observat un centru a celor de la Colop şi am zis să intru să îmi încerc norocul . Ştiam că firma este una serioasă, deoarece tata a colaborat în trecut cu aceştia în realizarea unor ştampile şi ecusoane pentru firma la care lucrează.

stampila 5
În ciuda faptului că listarea nu este obiectul de activitate a celor de la Colop , când le-am explicat motivul pentru care am apelat la ei , au fost promţi şi şi-au oferit ajutorul. Aceştia au reuşit să îmi listeze proiectul … astfel salvandu-mă de la o restanţă ce m-ar fi demoralizat destul de tare , fiind prima sesiune la care am participat.
În timp ce asteptam să listeze proiectul , pe unul dintre pereţi am văzut o ştampilă foarte interesanta şi sugestivă , rugându- i pe aceştia să îmi confectioneze şi mie una, ştiind că Colop Marking Solutions se ocupă cu personalizarea a tot felul de obiecte sau materiale. Ştampila îmi oferea posibilitatea de a modifica data în funcţie de nevoile mele … astfel reuşind să evidenţiez şi să nu trec peste zilele în care am de făcut ceva mai special şi necesită ceva pregatire anterioară.

stampila
Ştampila a intrat în posesia mea în câteva zile , mi-am achizitionat şi o agendă şi mereu îmi faceam însemnari cu privire la termenele limită a proiectelor pe care le am de făcut, pentru a nu le lasa pe ultima suta de metri , din nou. Ştampila îmi este de ajutor, astfel amintindu-mi din timp şi de zilele de naştere a persoanelor dragi mie , astfel având posibilitatea de achiziţiona cadouri din timp . Ştampila îmi este utilă şi la serviciu , astfel reuşind să îmi organizez tot ceea ce am de făcut la timp , ba chiar şi colegii apelează la invenţia mea , acum că au văzut că la mine dă rezultate.

stampila 1
Astăzi, dacă ar fi să îmi personalizez o stampilă mi-aş face una mai specială cu mesajul „Zâmbeşte mereu” pentru că după cum ştim cu totii, astăzi oamenii zâmbesc din ce în ce mai puţin , deşi avem nevoie de un mic impus pentru a face acest lucru . Am învatat că orice s-ar întampla trebuie mereu să zâmbeşti şi să gândeşti pozitiv ,pentru că maine va fi cu siguranţă mai bine .

steaAcest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns