Sărbătoarea Partenerilor SuperBlog

Se pare că am ajuns și la ultima probă a competiției Spring SuperBlog 2015 , mai exact la finalul celei de-a 10 ediție . Competiția lansată la începutul lunii martie a fost o adevărată provocare pentru mine deoarece a fost prima competiție la care am participat ca și blogger.

Fiecare probă din cadrul competiției a fost o adevărată provocare din punctul meu de vedere, fiecare având un grad de dificultate diferit. Ultima probă este oarecum diferită față de celelalte pentru simplu fapt că avem mai mare libertate de exprimare și creativitate.

Provocarea acestei ultime probe presupune alegerea /stabilirea unei zile ce va reprezenta de fapt Ziua Partenerilor SuperBlog. Ideea care mi-a trecut prin minte când am citit enunțul probei a foat aceea că  atâta timp cât campaniile SuperBlog sunt de două ori pe an , de ce nu am sărbători de două ori alături de  partenerii noștri.

super blog

Având în vedere că până în prezent nu a fost stabilită o zi a Partenerilor SuperBlog am îndraznit să vin cu o mică sugestie cu privire la acest lucru. Dacă ar fi să aleg , aș opta pentru zilele în care se face schimbul de fus orar , mai exact trecerea de la ora de vară la cea de iarnă, respectiv trecerea de la ora de iarnă la cea de vară.

Dacă ar fi să argumentez de ce am ales aceste două zile ar fi foarte simplu pornind de la premisa că cele două se completează una pe cealaltă. Dacă în ultima duminică din martie se dă ceasul înainte , ziua are 23 de ore , în ultima duminică din octombrie când ceasul dă înapoi ziua are 25 de ore .  Practic dacă stăm și calculăm cele două zile adunate au împreună 48 de ore, cum este și normal. Am ales să sărbătorim de două ori pe an pentru că așa au ocazia cât mai mulți bloggari înscriși în campanie să participe la astfel de întâlniri.

superblog

Ziua Partenerului SuperBlog ar presupune din punctul de vedere o întâlnire între partenerii media (unu, doi reprezentanți din partea fiecăruia – Comunicate de presă , Mujer , RadioLynx, etc.   ), bloggerii parteneri ( Nebuloasa.info , TechnoCultura.ro ,Cristina Lincu etc.) ,și primii 10 blogerii clasați în campania ce se află în desfășurare în acel moment.  Evenimentul în sine va consta într-o întălnire între membri , de preferat ar fi într-un cort pe al cărui pereți vor fi proiectate articole postate pe întreaga perioadă a campaniei. La sfârșitul serii se va face un clasament al acestora , primele 5 fiind chiar premiate.

De ce am ales aceste zile?

Un prim  motiv pentru care am ales această zile, ar fi acela că evenimentele vor avea loc de fiecare dată duminica, zi în care cel mai mulți dintre noi nu merg la servici și au posibilitatea să participe la întrunirile ce vor avea loc.

În al doilea rând , aceste două zile sunt mai speciale față de celelalte din an pentru simplu fapt că una are doar 23 de ore , iar cealaltă 25 ( o oră în plus pentru noi bloggerii în care putem scrie , în situația de față sărbători în cazul în care această dată va fi acceptată ca zi de  “ sărbătoare “).

Un alt motiv pentru care am ales aceaste zile ar fi acela că data diferă de la an la an, nu este una fixă, singurul lucru concret pe care îl vom ști cu siguranță este acela că va fi în ultima duminică din octombrie, respectic martie a fiecărui an.

Dacă ar rămâne stabilite și acceptate aceste date peste câteva zile ar urmă să aibă loc prima Zi a Partenerilor SuperBlog. Ideal, din punctul meu de vedere ar fi să sărbătorim de două ori pe an  Ziua Partenerului SuperBlog având în vedere faptul că SuperBlog organizează câte două campanii pe an (primăvara și toamna ) perioade ce coincid cu schimbarea de fus orar .

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns