Timpuri noi …… solutii noi contra paduchilor

Încă din cele mai vechi timpuri păduchii au consituit un subiect tabu, însă  cu care ne-am întâlnit indiferent că am vrut sau nu. Studiile arată că 2 din 10 romani s-au confruntat cel putin o data, în mod direct sau indirect cu aceasta dilemă, copii fiind cei mai predispuşi în a contacta păduchi (îi pot lua de la scoala, la gradinita, in mijloacele de transport ), în timp ce adulţii îi pot împrumuta de la aceştia.

paranix

SolutiiPaduchi

Dar totuși ce sunt paduchii ???

În ciuda faptului că suntem în anul 2015 păduchii își mai fac simțită prezența printre noi. Păduchii sunt acele vietăți care încercă să trăiască alături de oameni, mai bine spus pe capul nostru.  Păduchii sunt de mărimea unei semințe de in, au șase piciorușe ce îi ajută să se prindă de firul de păr , iar culoarea acestora variază de la gri la brun.

paduche9

Păduchele trăiește aproximativ  25- 30 de zile pe capul unei persoane, și doar 1-2 zile dacă se întâmplă  să părăsească respectiva persoană și nu are cum să se hrănească.

Cine este gazda preferată a păduchilor???

Oamenii sunt gazda preferată a păduchilor, copii fiind cei mai predispuși la aceste pericole datorită faptului că aceștia intră în contact cu alți copii , de cele mai multe ori făcănd schimb de bunuri între ei  sau chiar prin contact direct cu capul.

paranix 7

Părul pare a fi mediul prielnic pentru aceștia , repezentănd de fapt  “ căsuța” păduchiilor,unde aceștia trăiesc,se  hrănesc  și își depun ouăle. Omul se pare că este cel mai bun “prieten „ al acestora pentru simplu fapt că îi oferă adăpost și hrană (păduchii se hrănesc  cu sangele nostru pentru a supravețui ).

Cum scăpăm de păduchi ???

Păduchii au existat din totdeauna , dar remediile pentru eliminarea acestora au fost găsite în timp și spun acestea pentru că în trecut  erau ceva mai agresive față de cele de astăzi. Soluţiile folosite sunt diverse şi variate , printre acestea amintim :masca de păr cu maioneză, ulei de măsline sau alcool , dar şi spălarea părului cu oţet , gaz sau mentă amestecată cu suc de rodii. Folosirea unui dispozitiv ce emană aer cald ajută la deshidratarea păduchilor dar și a ouălelor acestora  este şi ea o soluţie , însă este folosită destul de rar.

afis

Dacă în trecut eram nevoiţi să suportăm mirosul neplăcut al tratementelor  “ făcute în casă “ şi să aşteptăm ore în şir sau chiar zile să îşi facă efectul, astazi această problemă  poate fi rezolvată în doar câteva minute.

Una dintre cele mai eficiente soluţii pentru prevenirea păduchilor sau eliminarea acestora este Paranix, un tratament ce are la bază un amestec de extracte din plante naturale şi care îţi rezolvă problema în 2 timpi şi trei mişcări , cum spune o vorbă a românului.

paranix 2 paranix 3

Produse ale acestui game au fost concepute atât pentru combaterea păduchilor, dar şi pentru prevenirea acestora. Produsele Paranix (Spray-ul şi şamponul pentru tratament şi Spary-ul pentru prevenţie) sunt foarte uşor de folosit  şi practic.

Sprey-ul pentru prevenţie se foloseşte doar în cazul epidemiilor de paduchi, evitând astfel infestarea cu paraziţi. Tot ce trebuie să faceţi este să  pulverizaţi în fiecare dimineată  părul (uscat) cu spray-ul de prevenţie şi totul este sub control. În cazul în care nu aşi ştiut de existenţa lui şi totuşi aţi achiziţionat ceva prieteni , nu ezitaţi să folosiţi Spray-ul şi şamponul pentru tratament Paranix. Aceste două produse acţiponează în maximum 10 -15 minute după care tratamentul trebuie repetat după 7 zile,  dacă mai este cazul .

paranix 5 paranix 4 paranix 6

Produsele din gama Paranix au capacitatea de sufoca si in acelasi timp deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora. Confruntarea cu păduchii este ca şi câştigată  atunci când aveţi alături produsele din gama Paranix.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns