Un vis îndeplinit …..

Încă de mic copil mi-a placut să călătoresc foarte mult , deşi nu am avut această oportunitatea de prea multe ori. Asemenea fiecărei persoane am şi un vis care sper să se transforme în realitate cât de curând … şi anume să am posibilitatea de a ”părăsi” pentru câteva săptamâni România şi a începe înconjorul lumii.

turciaa
În perioada studenţiei majoritatea proiectelor chiar şi lucrarea de licenţă a avut ca temă Turcia – o ţară plină de tradiţii, obiceiuri , cultură – toate la un loc devenind un mister pentru mine. Încă din acea perioadă îmi doream să ajung aici ,sa vad daca tot ce am citit este adevarat si se pare ca acest vis a devenit realitate.
În urma cu câteva săptamâni a fost ziua mea , iar cadoul cel mai frumos a fost transfoarmarea visul de a vizita Turcia a devenit realitate . Iubitul meu ştia că îmi doresc foarte mult acest lucru mi-a facut cadou un sejur de 7 zile în Turcia , bineinteles alături de el . Întotdeauna am văzut Turcia ca fiind o ţară plină de istorie şi mister datorită cutumelor ce se deosebesc de la o regiune la alta. Impresionată este de asemenea cultura şi obiceiurile acestora, despre care am citit foarte mult şi aş vrea să ştiu dacă întradevar respectă aceste tradiţii.

                      turcia turcia 4
Sincer , nici acum nu imi vine sa cred în cateva zile o sa fiu în locul la care visez să îl vizitez de atâta timp. Primul meu gand a fost acela de a-mi pregati bagajul … însă această plecare mai presupune şi alte etape care trebuiesc parcurse pentru a nu avea problema în perioada în care sunt plecată.
Primul lucru pe care l-am verificat au fost serviciile pe care le include acest sejur , mai exact detalii despre transport, cazare, asigurare călătorie ,taxele de aeroport şi securitate şi nu în ultimul rând circuitul intinerariului . Dintre toate acestea cele mai importante din punctual meu de vedere îl constituie cazarea şi asigurarea de călătorie, deoarece sunt o persoană un pic mai grijulie şi nu îmi doresc să intampin greutăţi de acest gen .

                      turcia 6 turcia 5

Mereu am fost precaută pentru simplu fapt că nu îmi place să fiu pusă în diferite situaţii neplăcute  cărora să nu ştiu cum să le fac faţă. . O călatorie indiferent că este în ţară sau în afara acesteia ,ne expune în faţa unor pericole şi cel mai bine este să fim precauţi atâta timp cât este vorba despre sănatatea noastră. Cu alte cuvinte , o asigurare de călătorie potrivită este garanţia unui sejur linistit şi fără surprize neplacute.
Deşi câte o dată sunt conştientă că exagerez, de fiecare dată când doresc să evadez într-un loc unde nu am mai fost niciodată până acum, prefer să mă asigur că totul este pus la punct şi nu voi întâmpina nici o greutate.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns