Un weekend la Londra

În ultima perioadă, în presa scrisă, video sau audio au apărut nenumarate “avertismente” ce susţin promovarea practicarii unui sport, plecându-se de la premisa că mişcarea în general , de orice tip ar fi aceasta ne poate influenţa personalitatea, stilul de viaţă şi nu în ultimul rând sănătatea.

bere 3
Astăzi , cei mai mulţi dintre noi prefer să privească cum fac alţii sport , tocmai de aceea Berea Stejar a venit cu o provocare pentru iubitorii de rugby invitandu-I pe aceştia să petreacă un weekend la Londra şi nu în faţa tv-ului pentru a lua parte la meciul de rugby dintre Irlanda şi România. Evenimentul va avea loc la Londra pe 27 septembrie , pe stadionul Wembley , Anglia reprezentând locul de unde a luat naştere acest sport cu mingea.

bere
Berea Stejar , un sustinator al acestui eveniment a pus la bătaie 12 bilete pentru cel de al 8 –lea meci consecutiv la Campionatul Mondial a naţionalei de rugby a României . Provocarea se adresează în special suporterilor de rugby, dar şi adevăraţilor consumatori de bere care îşi doresc să îşi petreacă un weekend la Londra .

bere 1
Ultimele studii eu demonstrat că sportivii după antrenamente pot consuma bere , aceasta înlocuind pierderile cauzate de exerciţiile fizice organismului. Conform acestora, berea aduce o mulţime de beneficii organismului ajutând la rehidratarea lui după efortul fizic, astfel refăcând imediat şi absolut depozitele energetic epuizate pierdute de organism în timpul exercitiilor fizice. De menţionat, este şi faptul că berea fără alcool are aceleaşi proprietăţi ca şi cea cu alcool, deci poate fi consumată cu alte cuvinte şi de către sportvi.

bere 2
Sportul implică competiţie , deci obţinerea unui bilet la meciul Irlanda – România de la Londra , ce ofera inclusiv transportul şi cazarea câștigătorilor persupune înscrierea doritorilor într –o campanie desfăşurată pe site-ul Berii Stejar.
Echipa naţională de rugby a României – “ Stejarii “ merită să fie sustinută şi de noi , tocmai de accea dacă esti un sustinător al acestora înscriete în competiţie şi nu uita deviza celor de la Berea Stejar – „Niciun mondial acasă”.

bere 4

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns