Urmăresc Black Friday la Dwyn Shop

În ultima perioada am „căpătat” o nouă pasiune, aceea de a scrie și de a-mi exprima liber ceea ce gândesc, prin intermediul articolelor postate pe cele două bloguri pe care le dețin de ceva timp. Ador să scriu și să  particip la cât mai multe competiții, motiv pentru care toată ziua când prind ceva timp liber, îmi i-au laptopul și mă apuc de scris.

5ffde138d4fd2aba5ec20a54cd6e426f-822x0-00-65

Hmm … pentru faptul că ideile îmi invadează mintea mai tot timpul și nu am mereu laptopul lângă mine, uneori sunt nevoită să revin în timp și să mă folosesc de tradiționala coală A4 și pixul. Îmi este foarte greu să mă concentrez când nu folosesc laptopul, motiv pentru care am hotărât să îmi achiziționez un ultrabook pe care să îl port mereu cu mine si să am unde să îmi notez ideile imediat ce îmi apar prin minte.

În ultima perioadă m-am tot uitat după oferte, însă nici una nu a fost atât de atrăgătoare încât să mă provoace să îmi achiziționez ultrabook-ul mult dorit. Dacă tot luna noiembrie a sosit, o să aștept ziua de 18 noiembrie când se pare că site-ului dwyn.ro organizează campania Black Friday. Uitându-mă pe site după ultrabook atenția mi-a atras-o acele ondulatoare de păr, la care mă gândesc de ceva vreme, dorindu-mi de foarte multă vreme să îmi cumpăr unu.

black-3

Deși  tot timpul mi-a plăcut să am părul creț, până acum nu am îndraznit să fac această investiție, motivul fiind bugetul, care e cum e. Varianta la care aplez acum e valorificarea bănuților primiți de ziua de la bunici… pe care i-am ținut ascunși special pentru a-mi achiziționa ondulatorul mult dorit.

Deși nu aveam în plan, de Black Friday am să am în vedere și vizualizarea unor oferte la periuțe de dinți electrice în ideea că dacă tot sunt oferte e posibil ca din banii primiți cadou să am ocazia să îmi cumpăr și acestă . În cadrul campaniei Black Friday  magazinul online Dwyn Shop a anunțat pregătirea unor promoții, motiv pentru care mă gândesc că o să îmi pot cumpara atât ondulatorul cât și periuța electrică din bănuții primiți cadou.

black-4

Hmm …. îmi este atât de greu să renunț la utrabook, dat totuși până pe 18 noiembrie sper să găsesc o sponsorizare pentru a putea profita de campania de Black Friday pusă la dispoziție de magazinul online Dwyn Shop. O variantă o va constitui împrumutarea unei sume de bani de la niște prieteni, cărora am să le explic că promoțiile de Black Friday  sunt de nerefuzat, motiv pentru care am și apelelat la ei. În același timp am să „le deschid și lor ochii”, poate găsesc și ei ceva interesant pe site-ul acestora, că tot e promoție și nu e de ratat.

black-5

În timp ce cautam soluții pentru a îmi putea cumpăra ultrabook-ul m-am gândit că nu ar fi rău să îmi fac un grup de prieteni pe una dintre rețelele de socializare pe care le frecventez și să îmi anunț toti prietenii de noile oferte ale magazinului online Dwyn Shop din data de 18 noiembrie cu ocazia zilei de Black Friday.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns