Voi învăța să pariez

În urmă cu an și câteva luni, viața mea a început să se schimbe încetul cu încetul datorită prietenului meu și obiceiurilor sale care nu coincideau cu ale mele. Pasiunea lui pentru fotbal nu a făcut decât să mă transforme și pe mine într-o mică susținătoarea e echipei cu care el ține, încă de când era copil. În ciuda faptului că foarte multe detalii tehnice nu le înţeleg, urmăresc cu mare atenţie meciurile de fotbal, în ideea că poate poate într-o zi am să devin şi eu o mică microbistă.

06-livia

Meciurile de fotbal și pariurile sportive sunt două împătimiri ale prietenului meu, la care cu siguranță nu ar renunța niciodată. În primă fază recunosccă eram cumva contrariată de  fptul că joacă la pariuri sportive, însă în timp, înțelegând mecanismul aceastora am devenit și eu pasionată de ele.

Percepţia greşită pe care o aveam despre pariurile sportive mi-a fost dezminţită imediat ce mi-am urmărit prietenul în timp ce stătea logat pe site-ul unei Case de pariuri online. În primă fază mă aşteptam să înceapă să parieze pe o echipă … însă recunosc că nu am fost inspirată mai deloc. Din punctul meu de vedere pariurile sportive nu erau decât niște jocuri în care norocul niciodată nu era de partea ta, fiind foarte greu să prezici rezultatul unui meci fie el de fotbal, hambal, baschet sau tenis.

meci 2

Urmărindu-l cu atenție pe prietenul meu … am realizat că pariurile online nu fac decât să vină în ajutorul iubitorilor de sport, recompensându-i cu bani doar pentru simplu fapt că prezic un scor al unui meci ce urmează să aibă loc. Interesanta metodă de a face bani …dintr-o simplă pasiune. Curiozitatea de a înţelege exact mecanismul pariurilor online ma făcut să îl pe prietenul meu să îmi povestească cum stau mai exact lucrurile și cum reușește el, de cele mai multe ori să câștige câte ceva.

Pariurile sportive conform iubitului meu sunt jocuri dedicate persoanelor informate și  care în același timp înțeleg această lume a sportului. Posibilitatea de a câștiga bazându-ne numai pe noroc este minimă, dacă nu ai în vedere mereu și o strategie de joc. Încă de mic copil iubitul meu avea o pasiune pentru această lume a sportului, care se pare astăzi s-a transformat într-un câștig.

meci 1

 

Descoperirea site-ului 10paruri.ro este pentru el o adevărată sursă de venit, drept răsplată a tuturor informațiilor pe care le deține din această lume a sporturilor, indiferent că vorbim despre fotbal, baschet, hambal sau tenis. Ponturile sportive oferite 10paruri.ro au ca principal scop informarea celor care urmează să parieze, motiv pentru care iubitul meu zilnic e cu ochii pe site.

meci

Informațiile oferite de iubitul meu m-au provocat să studiez și eu din „scoarță în scoarță” 10paruri.ro pentru a mă informa și cine știe poate în viitorul apropiat voi începe și eu să pariez. Deocamdată sunt un novice în acest domeniu, îmi urmăresc cu atenție iubitul când pariază, îi cer sfaturi …. cu alte cuvinte l-am transformat într-un profesor și eu într-o elevă cicălitoare.

Aștept cu nerăbdare mementul în care o să prind și eu curaj să pariez pentru un meci, însă până atunci mai ai de studiat, motiv pentru care o să răsfoiesc în continuare secțiunea dedicată ponturilor sportive, a site-ul 10paruri.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns