Zâmbet de București

Încă din perioada copilăriei am avut probleme cu  dantura, ba chiar prima mea experienţă în cabinetul unui medic stomatolog  a fost la o vârstă fragedă, imediat ce dinţişorii de lapte au început să mă părăsească.Problema cu care m-am confruntat mereu a fost aceea că rădăcinile dinţişorilor mei de lapte erau ceva mai mari decât era necesar în timp ce maxilarul era mic, ceea ce făcea ca de fiecare dată când  un dinte simţea nevoia să mă părăsescă , nu o putea face fără intervenţia unui medic stomatolog.

sigilarea_dintilor_previne_cariille_la_copii

În ciuda faptului că timpul a trecut, eu am  crescut şi problema disconcordanţei dintre  maxilar  mic şi a dinţi mari mi-a creat tot felul de probleme. Însă cea mai vizibilă o constituie felul cum arată aceştia. Încă de când eram copil mama şi-a dorit să folosesc un aparat dentar pentru a avea un zâmbet frumos, însă eu mereu  am  refuzat, iar  replica pe care i-o ofeream mamei mele ori de câte ori aducea în discuţie acest subiect era „ Eu niciodată nu o să îmi pun sârme în gură, o să arat groaznic cu ele, iar prietenii mei o să râdă mereu de mine” .

banner-300x199

Astăzi, dorinţa de a avea un zâmbet frumos este mult mai profundă în comparaţie cu reacţia pe care o pot avea persoanele din jurul meu în momentul în care voi purta acel aparat.  Întâmplarea a făcut ca din cauza jobului, în acea perioadă în care îmi doream un zâmbet plăcut, eram  la Bucureşti, ceea ce a făcut să aleg un cabinet din capitală pentru a-mi îndeplini dorinţa. Recunosc că sunt un pic mai încăpăţânată decât restul persoanelor pe care le cunosc, deoarece sunt genul care dacă nu face acel lucru adunci când o ideea îmi trece prin minte, mai târziu nu o mai fac, astfel că aşa am ajuns să îmi pun aparat dentar în Bucureşti.

Am întrebat în stânga şi în dreapta despre un cabinet ce mă poate ajuta să îmi duc la bun sfârşit misiunea, iar recomandările primite au făcut trimitere către Clinica Cris Smile, un cabinet stomatologic din Bucureşti  care a reuşit să îmi satisfacă pe deplin cerinţele, conform spuselor acestora în prezentarea de pe site-ul lor.

banner-cris-smile_1wui

Dacă în urmă cu câteva luni, înainte de a merge în capitală zâmbeam, însă tot timpul eram complexată de dantura mea, astăzi zâmbetul meu se aseamană cu imaginea folosită de clinică în promovarea ei , mereu fiind tentată să râd cu gura deschisă pentru a se vedea ce zâmbet frumos am, în ciuda faptului că port un aparat dentar.Provocarea de a-mi pune un aparat dentar , tocmai în Bucureşti se pare că a fost un adevărat succes. Acum, după doar jumătate de an de când  îl folosesc, dantura mea arată mult mai bine, lucru confirmat de persoanele din jurul meu.

aparat-dentar-fix-21

 

În ciuda faptului că de cele mai multe ori este bine să te gândeşti de două ori înainte de a face un lucru  sau să stai să analizezi  şi să pui în balanţă ceea ce urmează să faci, de această dată reacţia mea a avut un rezultat scontat, astăzi dantura mea lăsându-mă să zâmbesc fără a fi crispată de reacţiile celor din jur.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns