11 români talentați reprezintă România

Anul acesta, la cea de-a 15 –a ediţie a Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro, România este reprezentată de 11 talente pline de motivaţie şi încredere în abilitățile proprii. Începând cu data de 7 septembrie, când are loc Ceremonia de deschidere şi până pe 18 septembrie la Ceremonia de închidere, Rio de Janeiro va fi gazda Jocurilor Paralimpice de la Rio de Janeiro, o  competiție multisportivă pentru sportivi cu handicap.

olimpus 1

Susţin adevăratele valori ce reprezintă România!!

Stadionul Maracanã, în cele 11 zile de competiţie, va găzdui  4.350 de sportivi din 176 de țări, respectiv 528 de medalii de aur ( probe sportive) aferente celor  23 de sporturi paralimpice. Talentul, curajul şi dorinţa de a demonstra că se poate, a făcut ca 11 sportivi cu handicap să îşi atingă obiectivul de a participa şi  reprezenta România în cadrul uneia dintre cele mai importante competiţii din lume.

Visurile se transforma în realitate !!!

Sportivii ce vor reprezenta România şi sunt dornici să revină acasă cu cât mai multe medalii sunt : Florin Cojoc  (la atletism), Eduard Novak şi Oláh Attila (la ciclism), Alex Bologa (la judo pentru nevăzători), Șerban Iulian și Mihaela Lulea (la para-caiac-canoe) Gheorghe Filip (la para-tir cu arcul), Naomi Ciorap și Samuel Ciorap (la în0ot) respectiv Dacin Makszin și Bobi Simion (la tenis de masă).

olimpus 2

Apreciază şi susţine şi tu , adevaratele valori !!!

Olympus, prin intermediul campaniei “Susținem adevărații învingători”, susţine pentru a doua oară concecutiv echipa paralimpică română la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, promovând în continuare ideea că sportul oferă persoanelor cu dizabilitati avantaje fizice precum: o buna circulație a sangelui, muschi mai puternici, un mai bun echlibru și coordonare.

Achiziţionarea şi consumarea laptelui de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime), prezintă susţinerea, şi de către noi, a celor 11 sportivi români participanţi la olimpiadă, prin intermediul campaniei ce are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare a mișcării paralimpice din România, oferindu-le acestora o expunere care să le asigure un nivel de notorietate crescut, comparabil cu cel al sportivilor fără dizabilități.

olimpus

Direcţionarea către Comitetului Național Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus, este o  inițiativa începută de Olympus se pot găsi pe pagina dedicată campaniei:http://www.olympusdairy.ro/responsabilitate-sociala/ .

Hai să îi susţinem şi să transformăm aceste vise în realitate !!!

În cadrul  Jocurilor Paralimpice din Rio 2016, România va fi reprezentată de cea mai numerosă echipă de până acum, sportivi ce pe întrega perioadă de desfățurare a compețiției vor avea nevoie de toată susținerea și încrederea nostră, care la final va fi răsplătită prin intermediul rezulatelor obținute de întreaga echipă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns