Beck`s Gold leagă prietenii

BECK`S este dintre cei mai cunoscuţi producători de bere germană fiind considearată berea germană numărul 1 în lume încă din cele mai vechi timpuri , mai exact din 1873 când şi-a făcut apariţia pe piaţă.

beckf
Senzaţia acestei veri o constituie un nou produs al acestora : Beck`s Gold – un sortiment de bere premium uşoară , preparată din ingrediente 100% naturală ce are doar 4% alcool. Noua variantă de bere Beck`s este disponibilă în ambalaje inovatoare precum doze de aluminiu , sticle nereturnabile twist off şi sticle returnabile de 0,5. Beck`s Gold este un nou sortiment de bere ce se diferenţiază datorită gustului rafinat şi putin amărui.

 becks
Lansarea noului Beck`s Gold coincide cu organizarea a trei petreceri speciale, susţinute în acelaşi timp vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București. Evenimentul Think Fresh Night este unul provocator precum clipul de mai jos ce are ca tema : Cine spune că nu poți cânta într-un lift la ora 9 dimineața?

Dacă ar fi să caracterizez noul sortiment de bere a celor de la Beck`s cuvintele care ar defini-o ar fi sănătate ,prieteni şi party.
Sănătate
De-a lungul timpului berea a fost consumată făra ca nimeni să se gândească la beeneficiile aceasteia asupra sănătătii. Beck`s Gold este berea ce urmareste aceleasi principii ale legii puritatii berii germane, având la bază 4 ingrediente 100 % natural (apă, drojdie, malţ din orz şi hamei ) . Studiile au demonstrat faptul că un consum rensponsabil de bere poate produce efecte benefice asupra organusmului , toate acestea datorită proprietăţilor sale nutritive .

BBDD
Prieteni
Berea are popularitate şi este consumată în întreaga lume având capacitatea de a aduce prietenii împreună. Dacă în trecut berăriile erau considerate locul de întalnire a politicienilor, ziariştilor etc, astăzi aceste locuri aduc împreună toti prietenii la un loc . În clipele cele mai plăcute cei mai multi dintre noi au ca şi companie o sticlă de bere rece, aceasta rămânand ca şi în cele mai vechi timpuri un simbol al interacţiunilor sociale.

BBBBBB
Party
Berea este o băutură ce a reuşit să rămână contemporană cu noi , fiind nelipsită de pe mesele noastre indiferent de eveniment – party. Cercetătorii au demonstrat că berea, consumată cu măsură, poate contribui la starea noastră de bine, motiv pentru care cei mai multi români susţin ca aceasta este bautura lor preferată atunci când se întâlnesc cu prietenii. În momentele de sărbătoare sau petrecute alături de cei dragi berea îi însoţeste pe români şi nu numai pretutindeni.

BBBBBBBB
Noul Beck`s Gold este perfect pentru a fi savurat împreună cu prieteni în orice moment şi loc.

beck

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns