A apărut o nouă invenție

În ultima perioadă am descoperit că îmi place foarte mult să gătesc. De fiecare dată când ajung în bucătarie încerc să fac ceva diferit şi mereu apelez la internt pentru a mă informa. În acele momente tableta îmi este cel mai bun prieten pentru că mă inspire foarte mult de pe internet.Pasiunea de a găti nu a apărut de foarte mult timp, însă multumirile I le datorez în special mamei mele care mă ajută și sprijină mereu.

De fiecare dată când intru în bucătărie încerc să gătesc ceva nou , mai exact ce găsesc pe internet . Îmi place foarte mult să încerc lucruri noi  pentru că mereu mi-au plăcut provocările.Ideea a luat naștere atunci când am citit un articol în care UTOK au pornit în căutarea unui geniu al aplicaţiilor mobile .  Tocmai de accea dacă aș avea posibilitatea să îmi fac propria aplicatie pentru telefon aș opra pentru una e-cooking .  E-cook Book este o aplicatie dedicată în special celor cărora le place să gătească și să încerce lucruri noi .

aaa

Aplicaţia E-cooking Book va fi asemenea  unei rețete, în care oricine va avea posibilitatea să se înscrie și să posteze rețete. Doritorii vor avea posibilitatea să se inscrie ca memebri  în doar câteva secunde , fiind nevoie doar de câteva date de identificare.Toti membri vor avea posibilitatea să posteze rețete în timp real, si cand spun asta mă refer la imagini cu diferite momente din perioada gatirii preparatului.Pentru fiecare postare prietenii tăi pot adăuga sugestii , păreri , comentarii cu referire la postarea ta.De asemenea, aplicaţit îţi oferă posibilitatea sa îţi partajezi propriile reţete , dar şi celorlalţi membri ai grupului pe Wep prin Facebook , Twitter, E-mail şi iMessage.Toti membri au posibilitatea de a fi informați cu privire la noutațile apărute în materie de rețete, insă acest lucru nu este obligatoriu (acestia au posibilitatea de a opta sau nu pentru a primi notificari cu privire noile rețete postate).

aa

Întreaga aplicație a fost gândita asemenea unui manual de gătit ce oferă posibilitatea vizualizării a mii de rețete culinare în imagini pas cu pas. Prin intermediul aplicației veți putea accesa și inspira din rețetele preparatelor românești și tradiționale. Pe lângă toate acestea , aplicația vă oferă posibilitatea descărcării tuturor rețetelor în telefon sau tableta ta, așa având posibilitatea de a le avea mereu la îndemână indiferent că esti conectat la internet sau nu.

Aplicația este construită să vină în ajutorul oricărei gospodine, aceasta având posibilitatea să enumere ingredientele pe care le are în frigider , iar aplicația va genera rețetele în care se regăsesc acestea. Pe lângă toate acestea, E-cooking Book vă pune la dispoziție o varietate de rețete disponilile clasificate intr-o varietate de modalități.

Indiferent de ce alegi să gătești E-cooking Book îți vine în ajutor !!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns