A fost doar un vis

În ultima perioadă pentru simplu fapt că sunt prinsă cu diverse activităţi , seara când mă aşez să dorm …. în 2 timpi şi 3 miscări intru în lumea visurilor. În ciuda faptului că în ultima perioadă nu mi-am mai amintit ce am visat cu o noapte în urma , astăzi dimineaţă în timp ce îmi pregateam cafeaua în bucătarie am avut o supriză placută , mi-am amintit visul de noaptea trecută, care a părut foarte real.

logo 8
Pe de altă parte acum că stau şi analizez cele spuse tind să cred că discuţia la care am fost martor a fost una reală , datorită faptului că îmi amintesc în totalitate toate cele întamplate, însă acest lucru este imposibil. În urma unei pene de curent componentele calculatorului meu au prins viaşă şi au început să prindă viață și să vorbeacă , subiectul discuţiei fiind acela că unul dintre componente a fost deranjată în timpul somnului de un mic incident.
Discuţia acestora a fost destul de “aprinsă” însă imi pare rău ca nu îmi mai amintesc finalul acesteia pentru simplu fapt că m-am trezit înainte ca aceasta să se finalizeze. Discuţia acestora a început cam aşa :
Placa de bază : Au , mai încet ca mă intepă. Care are chef de joacă ?

logo 6
Cooler –ul : Ce ai paţit? Am facut eu ceva?
Sursa calculatorului : Stai mă că nu sunt eu de vină , a fost o pană de curent şi când a revenit nu am avut timp să reactionez , astfel curentul trecând către voi fără al mai transforma , îmi cer scuze .

logo 5
Procesorul : Cred ca la mine s-a simţit cel mai tare efectul , însă mi-am dat seama că Sursa a fost un şoc de curent şi acesta a trecut fără ca aceasta să relizeze ce se întamplat.
Placa de bază : Sincer mie nu îmi pasă ce simte şi ce nu , dar nu vreau să mai trec prin asta , e neplăcut ca în miezul nopţii când dormi să fiu deranjată din cauza neglijenţei unuia dintre noi .
Sursa calculatorului : Stii prea bine că nu îmi place să fac asfel de jocuri, mai ales că noi de cunoaştem de atâta timp , încă de când eram în depozit la magazinul MarketOnline.ro.

logo
Cooler-ul : După cum ştiţi cu toţii Sursa este inima calculatorului , de ea depindem toţi, iar dacă era să se întâmple ceva de la şocul de curent, ea era prima care ar fi cedat, însă fiind o Sursa Fortron performantă tot “greul” îl păstrează ea.
Placa de bază : Hehehehe …. şi eu care mă gândeam că a facut parte din catergoria reduceri componente şi asta a fost motivul pentru care a disparut atât de repede din depozit, chiar înaintea mea.
Procesorul : Sincer niciodată nu m-am gândit la faptul că oricare dintre noi ar fi capabil sa îl “lovească “ pe celalalt atât timp cât toţi la un loc formăm un tot unitar. De altfel ,dacă unul dintre noi ar disparea , sistemul ar deveni incomplet şi am fi inutile cu toţii.

logo 3
Sursa calculatorului : Sper să credeţi ce am să vă spun .. mereu am să am grija de voi chiar dacă va fi nevoie să mă sacrific , însă fiind creaţia unui renumit producator de surse FSP sunt programată în aşa fel încât şocurile de curent să mă afecteze doar pe mine, fără a mai avea nimeni de suferit.
Cooler-ul : Sincer pentru mine un singur lucru este important şi anume că Sursa noastră functionează corespunzator datorită faptului ca noi , toate celelalte componente din calculator funcţionăm corect. Dacă Sursa ar furniza tensiuni incorecte sau oscilante, acum disctuţia aceasta nu ar mai fi avut loc … dar nu cred că mai este cazul să vă confirm eu acest lucru.

logo 4
Sursa calculatorului : Cred că ………….
Făcându-se dimineaţă , ceasul a sunat iar finalul discuţiei componentelor pc-ului meu a rămas o enigmă pentru mine . Sper că acestea şi-au rezolvat problema într-un final şi să fi rămas în continuare prieteni.

logo 1

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns