A început sezonul estival

Vara este considerat anotimul concediilor, data de 1 ai dând astfel starul la sezonul dedicat distracției. Destinațiile preferate ale Românilor în această perioadă sunt muntele și marea (aleasă de cei mai mulți dintre ei), indiferent că aleg Romțnia sau o altă țară.

mare

În ciuda faptului că ador muntele la fel de mult ca și marea, anul acesta, asemenea anului anterior, am preferat să aleg să stau mai multe zile la mare și mai putine la munte, compensând pe perioada iernii, când zăpada își face simțită prezența printre munți.

Escapa de câteva zile, în prima fază pentru mine e o întreagă aventură datorită bagajului ce trebuie să îl pregătesc pentru al lua cu mine. De fiecare dată acesta e ceva mai mare față de a celorlalți membri ai familie, în primul rând datorită obiectelor de care nu mă pot despărți niciodată.

mare 2

Ca în fiecare an, am respectat tradiția și în acest an, achiziționându-mi 2 costume de baie și o geantă nouă, de care nu am de gând să mă despart nici cum pe toată perioadă cât am să fiu plecată din concediu. Decă în fiecare an hoinăream prin magazine pentru a-mi face cumpărăturile, anul acesta am ales un magazin online, ZorileStore.ro, ce oferă o gamă variată de produse destinate tuturor membrilor unei familii.

mare 5

În timp ce navigam pe site am identificat că pe lângă faptul că îți poți face cumpăraturi diverse (îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, echipamente, etc), ai posibilitatea ca în urma unii achiziției unui produs să devii un norocos câștigător (din cei 3 nominalizați prin tragere la sorți)  și să ajungi la mare la Vama Veche în perioada 26-29 august. Fericiții câștigători au posibilitatea de a lua fiecare încă 7 prieteni cu el, alături de care se va răsfăța la Sandalandala (cel mai cool loc de camping din Vama Veche), în Cortul celor Șapte Simțuri, unde vor avea cazarea și micul dejun asigurat.

mmm

În ciuda faptului că uneori cei din jurul meu se amuză, geanta pentru mine a fost mereu un accesoriu obligatoriu, în principiu datorită obiectelor pe care le dețin în ea. Pe perioada cât am să fiu plecată în concediu din geantă nu o să îmi lipsească niciodată  crema de protecție solară (fiindu-mi necesară mereu datorită problemelor de sănătate avute), tableta, (de care nu mă despart niciodată, unori fiind tentată să citesc sau să scriu articole oriunde m-aș afla), telefonul (pentru a putea fi găsită sau de a contacta pe cineva ori de câte ori am nevoie), o trusă de machiaj ( o femeie mereu trebuie să fie îngrijită, indiferent unde se află), câteva medicamente (în cazul în care apare o stare de rău pe moment) și nu în ultimul rând un pachet de gumă, o sticlă de apă și nelipsita ciocolată, pe care o adorm și de care nu m-aș despărți niciodată.

mare 4

Acum, că stau și analizez toate obiectele enumerate anterior, tind să cred că după mine  port mereu un adevărat arsenal de obiecte, întotdeauna premedintând că orice se poate întâmpla și e mai bine să fiu pregătită, decât să mă plâng.

Geanta Puma achiziționată de pe ZorileStore.ro este încăpătoare, ba chiar cred că aveam posibilitatea de a mai pune și alte obiecte în ea, însă devenea prea grea. De geantă sunt super mulțumită ceea ce mă face să cred că este un semn către câștigarea și unui weekend la Vama Veche alături de 7 prieteni , oferit de ZorileStore.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns