Aero Detailing – curațare premium pentru automobilul tău

Aero Detailing … prietenul meu din portbagajul mașinii

În ultima perioadă, oriunde mergi sau te învârți peste tot ai ocazia de a vedea pesoane cu au în mână tot felul de pahare cu cafele, sucuri, alături de care mereu au un sandwich plin de maioneză, ketcup și tot felul de sosuri. Ehe … așa a început și povestea banchetei pline de sosuri a fratelui meu, un adevărat obsedat de curățenie. Peripeția a început într-o zi când l-am rugat pe Radu să mă ducă până în oraș pentru a face câteva cumpărături, dar neavând timp mi-a dat cheile mașinii și ma trimis singură la shopping, bineînțeles cu mașina lui. Yoy… mai bine nu acceptam, că mâinile în cap nu mi le mai puneam.

aero-5

No bine, am acceptam oferta lui și am fugit în oraș cu mașina. După câteva ore bune de umblat prin magazine, normal a început să mi se facă foame, motiv pentru care m-am oprit în fața unui fast-food pentru a lua ceva de mâncare. În ideea de a nu mânca singură, am făcut comandă de 4 meniuri (sandwich-uri, cartofi prajiți, sucuri și câte ceva dulce), iar după câteva minute bune de așteptări am fugit spre casă.

Întâmplarea a făcut ca cineva în fața mea din cauza neatenției să pună frână brusc, moment în care și eu am fost nevoită să fac același lucru. Cutiile cu meniuri care erau în spate, au prins picioare, una dintre ele deschizându-se, sandwich-ul ajungând pe bancheta mașinii, cu sosuri cu tot. Offf …. când m-am uitat nu știam ce să fac,  să îmi continui drumul, să opresc mașina sau să mă apuc de țipat la șoferul din fața mea.

aero-3

Speriată  de situație am preferat să îmi continui drumul spre casa, unde când am ajuns în loc să merg să îmi potolesc foamea, m-am apucat de curățat mașina. Radu ținea foarte mult la mașină și la curățenia din ea, motiv pentru care nu am îndrăznit să îi povestesc cele întâmplate. Până la urmă pot spune că sunt și norocoasă, obsesia lui Radu pentru curățenie la motivat ca în mașină să aibă mereu produse de acest timp. Ajunsă în fața blocului, am coborât din mașină, m-am dus la portbagaj și m-am apucat de căutat ceva care să mă ajute.

Norocul mi-a surăs, imediat am dat peste o trusă despre care știam eu ceva, ceva și care se pare mi-a fost și de mare ajutor. În interiorul acesteia, Radu avea o mare parte din produsele Aero Detailing, super tare, eram salvată. Un Mini 6 Travel Kit, bureți microfibră, un tub de Immaculate, unul de Polish …  erau mai multe decât îmi puteam închipui că are în mașină. Din trusă am luat ce aveam nevoie, un detergent pentru îndepărtarea peteloe de pe covoare și tapițerie, un burete și o stică de apă, că tot mai nou acum, poartă și apă în portbagaj… hmm, oare de ce???

aero-2

În mai puțin de o oră, cu ajutorul produselor Aero Detailing am reușit să fac mașina curată și fără mirosuri de sosuri, sau așa cel puțin credeam. Produsele de curățare le-am pus la loc în portbagaj și m-am reîntors în mașină să i-au bagajul, dar yoy, mirosul de fast-food ma doborât. Ce să fac, ce să fac? M-am gândit că dacă o să șterg un pic geamurile cu detergentul pentru ferestre o să parfumez un mic mașina, deci nici bine nu am apucat să îmi termin ideea, că m-am și apucat de treabă. În doar câteva minute geamurile mașinii arătau lună, iar în înterior mirosul era ceva mai acceptabil.

Tot ce mi-a rămas de făcut în acel moment a fost să totul la loc în portbagaj, să îmi i-au bagajul și să las un mic în jos geamul de la șofer, sub pretextul că l-a uitat. Am ajuns în casa,  dar meniurile, cele 3 rămase erau reci. Argumentul pe care l-am adus alor mei pentru meniurile reci, a fost acela că eu am mâncat în oraș, timp în care ale lor s-au răcit… și m-am scos.

aero-1

Partea frumoasă spre seară a fost, când Radu a iesit în oraș. Clar eram așa speriată, că așteptam din minut în minut să mă sune. Și ma sunat …. să îmi spună că dacă mai sunt neatentă încă o dată și las geamul deschis … în veci numai văd mașina de la el…. pff, numai cu atât am scăpat?  Perfect… se pare că produsele din gama Aero Detailing și-au făcut treaba mai mult decât bine, acu fiindu-mi clar de ce Radu le-a și poartă mereu cu el.

aero-motorsport_-e1476519794506

Dacă Radu produse Aero Detailing a cumpărat … pe Diana de gura lui a salvat !!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns