Alcedo – un brand de succes

La începutul fiecarei primăverii , o dată cu renaşterea naturii bunicul meu obisnuieşte să îşi îngrijească copacii cum stie el mai bine – îi stropeste cu diverse fungicide şi insecticide pentru a nu lasa “dăunatorii” să se găzduiască în pomii lui fructiferi.

alcedo 3
Din dorinta de a-l ajuta , am dat un serch pe Google şi am găsit o companie , numită Alcedo – prietenul recoltelor sanatoase şi un renumit jucător important pe piaţa românescă de inputuri pentru agricultură . Am intrat pe site-ul lor , după care pe câteva forumuri de discuţii şi sincer am fost foarte încantată de ceea ce am aflat. Urmatorul pas a fost acela de a mă informa de anumite insecticide şi fungicide sunt “bune” pentru copacii bunicului meu şi de a le achiziţiona.

                         alcedo 9 alcedo 8
Având în vedere faptul că în Iaşi magazine Alcedo nu sunt ,am contactat un agent de vânzări ce reprezintă zona nostră pentru a vedea cum pot achiziţiona câteva produce ce mă interesează . Zis şi făcut ……. de atunci au trecut câteva luni bunicul folosind produsele Alcedo pentru copaci (contra dăunătorilor) – si se pare ca acestea au dat rezultate, tocmai de accea le recomand tuturor produsele acestora.
Compania Alcedo a apărut pe piaţă în anul 1990 , activitatea de baza a acesteia fiind aceia de distributie a produselor de protectie a plantelor. Alcedo colaborează cu cei mai mari furnizori din lume, fiind cel mai mare distribuitor naţional de produse de protecţia plantelor, seminţe şi unul dintre primii trei jucători de pe piaţa îngrăşămintelor chimice.

                           alcedo 6 alcedo 5
Compania Alcedo este considerată a fi cea mai mare reţea de distribuţie de inputuri pentru agricultură. Pe lângă faptul că are acoperire naţională , portofoliul de clienţi pe care şi l-a creat în timp este format din agricultori care îşi doresc şi care fac performanţă. Dacă în primă etapă , Alcedo a distribuit doar produse de protecţia plantelor, în timp au fost introduse în portofoliu seminţele certificate, îngraşamintele, utilajele şi analizele de sol.
De asemenea, Alcedo oferă consultanţă de înaltă calitate prin intermediul echiperi de vânzări formată din zeci de specialişti foarte bine pregătiţi în domeniu . Laboratoarele de înaltă performanţă oferă posibilitatea efectuarii unor analizelor chimice de sol . Standardele de calitate ale activitatii Alcedo sunt demonstrate si prin faptul ca detinem certificatele ISO 9001:2000 si 14001:2004.

alcedo 7
Dupa 25 de ani de activitate, Alcedo este considerat prietenul culturilor sanatoase ce a reusit prin prin calitatea serviciilor, prin reţeaua naţională de distribuţie, prin logistica foarte dezvoltată, dar şi printr-o gamă diversificată de produse, să câştige încrederea şi fidelitatea fermierilor,
Grupul Alcedo este alcatuit din patru mai firme :
1. ALCEDO – cel mai mare distribuitor naţional de produse de protecţia plantelor;
2. ALCHIMEX – cel mai mare formulator local de produse de protecţia plantelor;
3. MINERVA – firma specializată în multiplicarea şi procesarea seminţelor certificate;
4. GEEA – agenţie de publicitate şi editură.

alcedo 4

Alcedo este lider în ceea de priveşte piaţa de distribuţie de produse de protecţie a plantelor şi de seminţe certificate. De asemenea, deţine o variată gamă de produse ce o clasează în topul celor mai mai mari furnizori din lume , dar şi către o strânsă colaborare cu aceştia . Alcedo se implică în sprijinirea propriilor clienţi, pentru achiziţionarea de utilaje agricole dar şi inputuri. Compania ofera servicii post-vânzare prin preluarea de produse agricole, compania deţinând astfel silozuri.
Grupul Alcedo este de mai bine de un deceniu lider pe piaţa de distribuţie a produselor de protecţie a plantelor ,de asemenea distribuind pe piaţa locală seminţe de porumb, floarea soarelui, rapiţă sau soia pe lângă fungicide, insecticide, erbicide sau tratamente pentru seminţe.

alcedo 10

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns