Am ajuns din nou la Bucureşti

Încă de când mă ştiu am fost genul de persoană căruia i-au plăcut mereu schimbările. Look-ul sau mai bine spus coafura şi culoarea părului sunt modificările pe care le putem obţine într-un timp foarte scurt, motiv pentru care uneori ajung să fac abuz de aceste posibilităţi.De-a lungul timpului am avut ocazia de a îmi colora şi schimba tunsoarea părului în fel şi chip, toate aceste schimbări fiind datorate faptului că mă mă plictisesc foarte repede şi tot timpul simt nevoia unei modificări. Probabil că mi-a intrat în reflex această ideea de a face o schimbare, motiv pentru care uneori, la o anumită perioadă de timp, fac ce fac şi dau fuga la coafor sau mai bine zis la prietena mea acasă.

salon-5

 

Dacă până mai acum o jumătate de an când simţeam nevoia de o modificare apelam la o bună prietenă care e coafeză să mă ajute, ultima mea schimbare de look a fost făcută de o renumită hair stylistă, care a reuşit să mă uimească. Sincer efectele şi rezultatele modificărilor făcute de ea au fost vizibile şi  admirate de toţi cei din jurul meu, motiv pentru care de acum înainte nu am mă mă tund decât la hair-stylisti.

salon-3

 

Acum că sărbătorile se aproprie, bineînţeles că m-am gândit din nou la o schimbare de look, motiv pentru care am şi început să caut pe internet ce se mai poartă în această perioadă în materie de tunsori. În timp ce încercam să  mă inspir cumva, am găsit câteva imagini cu tunsori care mi-au atras atenţia şi care m-au direcţionat către un salon din Bucureşti, 1Dream Beauty Studio. Site-ul la prima vedere părea interesant, motiv pentru care am continuat să îl cercetez, în ideea să poate găsesc ceva care să îmi placă. Şi ce credeţi , inspiraţia nu mă înşeală niciodată!!!

salon-1

Site-ul salonului eram plin de imagini şi informaţii, motiv pentru care în primă fază  nu ştia asupra căreia să mă opresc să o studiez. Prima secţiune asupra căreia am reuşit într-un final să îmi canalizez atenţia a fost cea a tunsorilor, după care am trecut cu paşi repezi la secţiunea părului vopsit. Imediat ce am terminat de studiat întreg site-ul, cum nu era o oră foarte târzie, am sunat-o pe Adelina, o bună prietenă din Bucureşti pentru a o întreba dacă ştie ceva despre Salonul 1Dream Beauty Studio. Se pare că şi de această dată am avut noroc şi am nimerit exact unde trebuia, Adelina este de ceva timp o clientă a salonului şi se tunde de ceva timp la un hair stylist Bucureşti.

salon-2

Informaţiile primite de la Adelina, m-au provocat oarecum ca următoarea dată când merg la Bucureşti, adică peste câteva săptămâni să trec şi pe la salon pentru o schimbare de look, dar şi pentru a testa cea mai bună vopsea de păr profesională (Goldwell). Probabil că o să încerc o nouă tunsoare, un vopsit ombre şi pentru prima dată o să îmi fac şi unghii cu gel, că ale Adelinei arată perfect. Imaginile de pe site şi recomanările făcute de Adelina au constituit motivele ce au stat la baza alegerii de a merge la Bucureşti şi de a încerca ceva nou. Atâta timp cât Adelina are încredere în serviciile oferite de salon (tuns, vopsit păr, manichiură şi machiaj) cu siguranţă şi eu voi fi mulţumită, poate chiar voi colabora şi în continuare cu aceştia, deşi va trebui să merg la Bucureşti destul de des.

salon

Deplasările la Bucureşti vor fi practic nişte mini vacanţe pentru mine de unde mă voi întoarce mereu schimbată şi frumoasă. O altă parte bună a plimbărilor în capitală este faptul că am posibilitatea de a o vizita mai  mai des pe Adelina, pe care am considerat-o mereu ca pe o soră.

Salonul 1Dream Beauty Studio de voi vizita, înfățișarea îmi voi schimba și pe Adelina o voi vedea !!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns