Aminitiri frumoase … momente de neuitat

În mintea fiecăruia dintre noi există momente ce declanşează animite stări şi trăiri sufletului nostru. În sufeltul fiecăruia dintre noi sunt atât de multe momente frumoase, de care ne aducem aminte când şi când cu mare drag.
Deşi a trecut mai bine de un an de atunci , îmi amintesc cu mare drag de reîntâlnirea cu prietenii mei din copilarie ce aş vrea să se repete ori de câte ori avem ocazia. În ciuda faptului că nu ştiu cum de s-a nimerit aşa , mă bucur enorm de mult că am reuşit să retrăiesc , măcar parţial clipe dragi din copilăria mea.

film 5
Luna august este perioada în care cei mai mulţi rămâni plecaţi în străinătate se întorc în ţară în concediu , ceea ce s-a întâmplat şi cu prietenii mei din copilărie. Anul trecut, din pură coincidenţă când m-am dus la bunica am observat că o mare parte dintre coechiperi imei la jocurile copilăriei erau în sat , fiecare pe la rude. Întâlnindu-mă cu 2-3 dintre aceştia am decis să ne intâlnim într-o seară să mai stam de vorbă şi să vedem ce modificări au apărut în viaţa fiecăruia dintre noi.
Următoarea sâmbătă am reuşit să ne strângem 10 dintre noi , după n telefoane şi nenumărate pregătiri. Întâlnirea a avut loc la mine acasa , eu ocupându-mă de tot ce a ţinut organizarea serii . O dată cu lasarea serii prietenii meu au început să apară astfel petrecerea începând.

film 6
În jurul focului de la gratar stăteam toţi stânşi , fiecare povestind peripeţiile prin care a tot trecut în ultima perioadă. După câteva ore de tot povestit , atmosfera devenise monotonă aftfel că îmediat prin minte mi-a trecut o super idee: „ Ce ar fi dacă am cauta un film şi ne-am uita în timp ce mancăm pere, mere, cartofi coapte asemenea celor din perioada copilăriei? „Diferenţa faţă de atunci a fost faptul că de tura asta am folosit si ceva ingheţată sau iaurt , fiecare după gustul său , astfel modificând un pic vechea tradiţie .

film 7
În ciuda faptului că au trecut mai bine de 10 ani de atunci , nici unul dintre noi nu a uitat de serile în care făceam foc în drum , unde coceam diverse fructe –în funcţie de sezon ( mere , pere, gutui, cartofi ,etc .).
O adevărată dilemă a fost alegerea filmului datorită faptului că pare parte dintre noi le văzusem, atunci ajungându-se la concluzia de a ne uita la un film animat să retrăim în totalitate acele momente din copilărie, filmul ales fiind „The Snow Queen 2”. Deşi iniţial am fost speriată de ideea de a ne uita la un astfel de film , se pare că a fost o idee genială şi seara a fost una de neuitat , în fiecare dintre făcându-şi simţită prezenţa copilul de altădată.

Fiecare dintre noi are amintiri , tocmai de aceea Danone neprovoacă să le împărtăşim tuturor în cadrul unei campanii iniţiate de către aceştia.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns