Aş face orice pentru un zâmbet

Încă de când eram copil părinții mei m-au sfătuit să încerc să zâmbesc mereu, oricât de greu mi-ar fi să fac acest lucru uneori. Explicația pe care mi-au oferit-o mereu a fost aceea că un zâmbet nu face decât să îmi inducă întotdeauna o stare de bine, astfel reuşind să depăşesc mai uşor orice eveniment neplăcut la care am să i-au parte.

În ultima perioadă am avut ceva probleme cu dantura, astfel că zâmbetul de pe buzele mele a început să dispară treptat, treptat. Explicaţia a fost una foarte simplă , dantura mea şi-a făcut de cap şi zâmbetul meu numai este ceea ce a fost cândva. Culoarea dinţilor şi micile defecte apărute pe ici colo au făcut ca zâmbetul meu să dispară, astfel că familia şi prietenii au început să îşi pună unele semne de întrebare.

blog-cu-zambet

Conştienţi de faptul că nu aveam motive să nu zâmbesc, într-o zi unul dintre ei ma întrebat unde a dispărut zâmbetul de pe buzele mele, moment în care am fost nevoită să le argumentez lipsa acestuia. Întrebată de ce nu merg la un stomatolog, le-am explicat că îmi este frică şi încă nu am prins curajul să calc în acel spaţiu plin de ace şi obiecte care „zăngănesc”.

De această dată s-a adeverit şi în cazul meu  zicala, prietenii la nevoie se cunosc, Andreea reuşind să mă convingă să o însoţesc la un bun prieten de al iei, care este şi stomatolog, pentru a-mi vedea dantura şi doar a mă sfătui în legătură cu ceea ce am de făcut pe viitor. În următoarele zile am mers alături de ea în vizită la doctorul Aristide Dan, un renumit stomatolog din Bucureşti.

După un control amănunţit recomandarea primită a fost aceea că am nevoie de o albire profesională şi un posibil implant dentar  pentru 2 măsele care mă supărau de ceva vreme. În ciuda faptului că încă sunt uitmită de cum a reuşit doctorul Aristide să mă convingă, a doua zi am şi mers la cabinet pentru a începe tratamentele la dinţi.

dinti

Prima problemă de care s-a ocupat medicul a fost implantul dentar de care eram speriată, dar iarăşi  prietena mea Andreea şi-a făcut simţită prezenţa şi a reuşit să mă linisştească povestindu-mi cum a decurs la ea opraţiunea numită coroana zirconiu.  Aceasta a stat şi mi-a explicat în detaliu ce a presupus această intervenţie făcută tot de medicul stomatolog Aristide, motivându-mi şi faptul că ceea ce a avut ea de făcut a fost cu mult mai complicat în comparaţie cu implantul ce urmeză a mi se face.

Dacă la mine implantul dentar presupune înlocuirea a două mici măsele, în cazul ei coroana zirconiu a înlocuit un sfert din dantură. Deşi a fost vorba despre atâţia dinţi, în numai câteva săptămâni zâmbetul Andreiei arăta perfect, aşa cum arată şi al meu în prezent, toate cu ajutorul unui dentist bun , doctorul Aristide Dan.

dinti-2

Profesionalismul, răbdarea şi experinţa de care a dat dovadă întregul pesonal de la cabinetul domnului doctor este demonstrat de calitatea coroanei de zirconiu a Andreiei ce este făcută de mai bine de 2 ani de zile şi care artă perfect. Acest aspect este demonstrat şi de implantul meu făcut de mai bine de 5 luni. În ceea ce priveşte tratamentul de albire a dinţilor aceştia sunt albi ca imediat după tratament, motiv pentru care mereu sunt întrebată cum de reuşesc să îmi menţin dinţii atât de strălucitori.

Serviciile de calitate întotdeauna o să aiba un ecou ce se va face auzit în toate colţurile, mai ales atunci când acestea sunt bazate pe realitate şi susţinute de fapte concrete.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns