Ascultă muzică online ….

Încă din perioada în care eram copil am fost un fan al muzicii , toate activităţile mele se desfăşurâdu-se mereu în compania unei muzici bune. În ciuda faptului că au trecut foarte mulţi ani de atunci,  îmi amintesc și acum, eram prin clasa a 3 a – a 4 a și le-am  cerut parinţilor mei să îmi cumpere casete cu formaţia Andree si 3 Sud Est – trupele de success ale acelui moment.

download

Acum că stau şi analizez, dacă în urmă cu 15 -16 ani  ascultam muzică la casetofon care mergea numai cu casetă, astăzi ascultăm muzică cu ajutorul unui cutiuţe numite stik ce necesită conectată la un apart ce redă muzica memorata pe aceasta.Timpul a trecut, tehnologia a avansat la fel ca şi tot ceea ce ne înconjoară, astfel că muzica şi genurile muzicale  s-au schimbat de-a lungul vremii, o dată cu totul în jurul nostru. Dacă în trecut erau doar câteva genuri de muzică, astăzi piaţa muzică este vasta, astfel că avem posibilitatea de a asculta doar ceea ce este pe gustul nostru.

Astăzi, un moment în care tehnologia ne conduce, Mastering The Music Busines a  ales să organizeze în perioada 16-17 februarie la Hanul Gabroveni din București o conferință ce va aduce față în față repezentanță ai industriei musicale românești, dar și  perosane din domenii conexe acesteia pentru a discuta față în față despre influențele internetului asupra muzicii.

Mastering-the-Music-Business-1-720x415

Tehnologia ,inovația fac astăzi parte din viața noastră, tocmai de aceea scopul acestei conferiențe este acela de a-i informa pe artiști asupra modului în care se pot promova și vinde ceea ce fac, dar și despre drepturile și îndatoririle pe care le au față de ei, dar și asupra publicului.De-a lungul timpului în Romania industria muzicală sa extins foarte mult, ceea ce a condus către îmbogatirea pieței muzicale cu o varietate de genuri muzicale și artiști, astfel că atât în plan național, cât și international muzica românească a cunoscut o accensiune la care nu se aștepta nimeni.

images

Industria muzicală românească este într-o continuă accensiune datorită dorinței publicului  de asculta mereu ceva nou, lucru  demonstrat de  audienta  detinută în prezent  de radiourile și posturile tv dedicate muzicii. Astăzi peste tot unde mergi este imposibil ca undeva să nu auzi în surdina  muzică, indiferent că vorbim despre locul de muncă, masină sau acasă, ceea ce face ca pe zi ce trece industria muzicală din Romania să se dezvolta din ce în ce mai mult, fapt demonstrate de evoluția în plan internațional.

În ciuda faptului că industria muzicală din România se află într-o permanentă schimbare, cu toți suntem constienți de faptul că nu toti cei care se regasesc pe piața muzicală  își au locul în aceasta lume, talentul fiind unul dintre motivele cele mai pertinente ce îl ține ca și supravețuitor în acest domeniu.  Accensiunea muzicală este demonstrată și de numărul mare de evenimente muzicale din ultimii ani  ce au loc în Romania, dar și cele internaționale.

images (1)

Astăzi internetul oferă oportunitatea tuturor artiștilor de a se promova atât la nivel național, cât și internațional, astfel că scopul întâlnirii intitulate Mastering The Music Business este acela de a promova această nouă posibilitate de marketing, insă de aceată dată în mediul online.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns