Cadoul din ofertă

Tehnologia avansează de la un minut la altul, motiv pentru ca în ultima perioadă am tendința de a îmi achiziționate tot felul de aparate electrice și elecronice, numai în ideea de a nu râmâne în urmă. Ultima achiziție pe care am făcut-o a fost un telefon, un aparat de care am devenit dependentă și de care am nevoie din ce în ce mai mult.

black-1

Telefonul cumpărat îmi este atât de drag, încât în clipa în care curierul mi l-a adus acasă, primul gând ce mi-a trecut prin minte a fost acela de a-i cumpăra o folie de protecție, unul dintre motive fiind acela că sunt tare zăpăcită și risc oricând să zgârii sau să îl scap pe jos.

 

În timp ce îmi făceam mustrări de conștiință că trebuie să am grijă de telefon, mi-am amintit că în timp ce îl căutam pe internet, întâmplător am descoperit un site ce comercealiza folii de protecție pentru tot felul de aparate, printre care și telefoane. Imediat ce am terminat de studiat telefonul, am intrat pe site pentru a-mi comanda folia de protecție, însă m-am răzgăndit la fel de repede. Având în vedere faptul că suntem la începutul lunii noiembrie, am să aștept până pe data de 18 când site-ul oferă promoții la folii de până la 40 %, iar la accesorii până la 20%.

black

Site-ul smartprotection.ro oferă reduceri importante de Black Friday, oportunitate de care am să profit și eu pentru a-mi achiziționa o folie Tempered Glass pentru telefonul abia achiziționat, un Samsung Galaxy S6. De ofertă am să îi spun și fratelui meu care la sfârșitul lunii trecute a primit cadou un telefon, pentru ca bineînțeles nu și-a cumpărat folie, deși ar fi fost cazul, e la fel de zăpăcit ca și mine, doar na, suntem frați până la urmă. Iphon-ul lui Radu, are  nevoie urgent de o folie Tempered Glass, unul dintre motive fiind acela că la el investiția a fost ceva mai mare, fiind vorba despre un Phone 6 Plus.

black-3

În timp ce vizitam site-ul, idee a ce mi-a trecut imediat prin minte a fost accea de a identifica pagina de Facebook SmartProtection și de o trece printre favorite, în ideea de a fi mereu informată de ofertele acestora. O idee genială ar fi aceea de a distribui pe facebook și prietenilor mei ofertele acestora, în ideea că și aceștia sigur au și ei nevoie de altfel de folii, că doar na, îi cunosc și știu ce nu au. De obicei, relația dintre mine și prietenii mei are o strânsă legatură cu rețelele de socializare, in ideea că dacă unul dintre noi descoperă ceva, imediat va distribui pe grup, poate cine știe, careva poate avea nevoie de acel lucru.

black-6

Pam .. pam … în timp ce mă gândeam să îmi ajut prietenii, mă gândeam că pentru Radu am să îi cumpăr eu o folia, când voi face comandă și pentru mine, că doar se aproprie Moș Nicolae și am nevoie de un cadou. Ofertele de Black Friday cu produse SmartProtection nu vor face decât să le vină în ajutor tuturor „zăpăciților”care nu au grija de telefon și care acum se pare au noroc de a achiziționa o folie la reducere, și o să am o grija să îi anunț pe cât mai multi (prietenii adevărați la nevoie se cunosc).

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns