Cadoul ideal

Pentru a găsi cadoul ideal pentru o persoană , indiferent că este femeie sau barbat trebuie mereu să te raportezi la personalitatea acesteia . Pentru cei mai multi dintre noi cadourile au o semnificație destul de importantă , dar acest lucru depinde de la persoană la persoană. De aceea, de fiecare dată când trebuie să  cumpăr un cadou, indiferent  pentru cine ,îmi este foarte greu să mă decid. Identificarea/ găsirea unui cadou pentru mine este o adevarată  aventură, însă dacă i-au în calcul cateva aspecte ca și puncte de reper, îmi va scurta timpul de căutare. Gândurile persoanelor din jurul nostru nu le putem citi niciodată, desi ne dorim cu toții acest lucru. În fiecare an , indiferent ca e ziua de nastere sau nume, Crăciunul , Paștele sau orice altă sărbatoare, suntem nevoiti să le cumpărăm celor dragi cadouri .

tumblr_inline_mru3mtImJU1qz4rgp

În decembrie este ziua iubitului meu , o lună în care toată lumea este într-o continuă goană  după cadouri.  Anul trecut , ca niciodată  timpul nu mi-a permis să  merg  prin oraș și să îi caut ceva, așa că am apelat din nou  la google, cel mai bun prieten al meu.  Dacă nu îți cunoști foarte bine bărbatul de lângă tine și nu știi ce cadou i-ar placea sau i s-ar potrivi, cea mai bună  varianta ar fi acceea de a identifica un magazin online de cadouri , de unde ai posibilitatea să  găsești ceea ce îți dorești  într-un timp scurt și fără  să  pleci  de acasa. Dar  să revenim la ale noastre ,  am cautat pe google și în câteva minute am găsit un magazin online dedicat exclusiv  cadourilor pentru barbați , dar și primul magazin online de băuturi fine din România.

myman.ro

Site-ul care ma încântat așa de  mult se numește  MyMan.ro . Aici se  comercializează o varietate de produse pentru bărbați precum : Artă și decorațiuni, Hobby și pasiuni, Sah de lux ,Ceasuri  de colecție , Cadouri corporate, Vinuri ,Cadouri special, etc. Comenzile se pot face online , transportul produselor se face prin curier în 24 de ore lucratoare, iar în ceea ce privește plata se poate face atât numerar cât și online.Deci e simplu ….. intri pe MyMan.ro alegi produsul pe care îl vrei și el ajunge la tine acasă fără să umbli ore în sir prin “târg”.

272414852990

 După o scurtă analiza a tuturor categoriilor  de cadouri, m-am oprit la cea de Portofele/curele/portvisit-carduri/genti/borsete , părândumi-se cea mai accesibilă și pe gustul  cât de cât a iubitului meu. Produsul asupra căruia m-am oprit a fost “Portofelul de piele maro “  la 105 Ron .  Acesta este din piele naturală și are 2 compartimente  pentru bani (pentru bacnote , respectiv  monede) și mai multe compartimente pentru carduri, cărti de vizita , etc.  Acest  tip de portofel îi va fi de ajutor  prietenului  meu deoarece , ca și agent de vanzari mereu este înconjurat de cărți de vizită, ale lui sau ale colaboratorilor.  În ceea ce privește banii , cum acestia stau mai mult pe card , acest compartiment este mai putin important, dar e bine să fie încăpător pentru că niciodata nu se stie ce ne oferă viitorul.

              3755        3756

Este foarte greu  să găsești cadoul potrivit pentru un barbat , de aceea am optat pentru un portofel, un accesoriu obligatoriu  , aș  putea spune în ținuta acestuia. Deși toți bărbații au în buzunar un portofel , cu siguranță  acesta mai trebuie schimbat de când în când așa că este binevenit un astfel de cadou. Bărbații nu sunt asemnea femeilor să țină cont de felul în care arată portofelul și dacă este uzat sau nu, de aceea, consider că evidenta trebuie ținută de soție /iubită pentru ca imaginea de persoană neglijentă  să nu apară.

Se spune că portofelul spune foarte multe  despre  personalitatea  posesorului și nu poate fi categorisit ca fiind un simplu accesoriu.  Conform acestui lucru un barbat poate fi catalogat ca fiind elegant, sofisticat,  etc.., în funcție de felul în care arată și se îngrijește. Din pacate, de cele mai multe ori femeile sunt cele criticate că nu își îngrijesc barbații, așa că până la urmă tot noi trebuie sa avem grijă și de ei.

3755

Am comandat portofelul  și în 24 de ore acesta a ajuns în posesia mea.  Portofelul era asa cum mi-am dorit, însă am simțit nevoia să fac o mică schimbare. Am vut să îl personalizez într-un fel  și am ales să scriu numele lui pe el . Zis și făcut …. portofelul iubitului meu arăta trasnet cu numele său pe el. Acesta a ajuns din nou în cutia cu care a fost livrat, care era perfectă  pentru a-l oferi cadou și astepta să ajungă  la posesor.

Tradiția spune că dacă  dăruiești unei persoane  un portofel, acesta  nu trebuie sa fie gol pentru că aduce ghinion.  De accea , cel care îl dăruiește are datoria de a pune un bănuț în el, tradiția spunând că așa va avea spor și cel ce îl primește și cel care dăruiește. Deci până la urmă am fost obligată să pun în unul dintre buzunarele portofelului și o bancnotă, care să îi poarte noroc.

Însă toate acestea s-au meritat, efectul pe care la avut a fost unul la care nu mă așteptam  neapărat, iubitul meu fiind foarte entuziasmat de ceea ce a primit. Imediat după ce la studiat nu  a mai avut răbdare și a mutat tot ce avea din vechiul portofel  ,în cel nou.

Articol scris pentru SuperBlog2015.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns